Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel. Yüksek olmuş ama sorun değil. Mümkün olsa ben 6. Kattan sallayacağım ☺️ mümkün bizim komşunun sistemi nasıl olacak bakacağım, çatı iki yana 8 erden 16 panel takmış, aynını benim çatıyada yapabilirim aslında ama arabaya ihtiyaç minimumda... 12 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel. Yüksek olmuş ama sorun değil. Mümkün olsa ben 6. Kattan sallayacağım ☺️ Benim proje gibi bir şey yapabilirsin abi Ben de biraz kuyruğu doğrultayım yapacağım. Ya da yakında bir ac şarj istasyonu var, orada takılacağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: , çatı iki yana 8 erden 16 panel takmış, müstakil villa mı bu? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bugün Nevşehir - Kayseri - Nevşehir yaptım. 157km toplam yol. Ortalama hız 66km/s diyor ama çoğunluğunda adaptif CC 90km/s ayarlıydı. Isıtma 22’de sabit ayarlıydı. Çıkarken şarjım %69, menzil 215km idi. Tekrar eve vardığında ise kalan şarj %18, menzil 63km idi. Toplamda %51 şarj harcamışım. Son olarak ortalama 16.2kWh tüketim yazıyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bugün 100 ile otomatik pilotta istanbula geldim izmirden tesla ile. 12.5kwh tüketim oldu. sıcaklık 22 idi. dışarısı 15 gibiydi. ilk başlarda batarya soğuk uyarısı aldım. bir başka ilk ayakta daha yavaş gitmeyi denedim 85 e taktım otomatiği. 10.9 kwh oldu. (yaklaşık 200km parkur her ikisi de) Yorum bağlantısı
Recommended Posts