Mustafa Arıkan 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: uzun yolda süzülse daha az yakabilir gibi 220 ps te kışkırtıcı Bunu da deneyeceğim. Kısmen denedim daha az yakıyor gibi. Renk olarak ben parlak siyaha daha yakınım sanki ☺️ Biraz agresif daha güzel olacak sanki ☺️ Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce LG üretimi, Android 10 tabanlı bir multimedyası var. Google Store yok ama apk dosyası ile uygulama yüklenebiliyor. Youtube, VLC player, Opera Mini browser yükledim. Hotspot ile bazı işleri yapabiliyorum bu sayede. Multimedyaya ait özellikleri ekleyim şuraya; 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sonuç olarak seyir halinde video var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sonuç olarak seyir halinde video var mı? Evet benimde merak ettiğim konu o. Youtube veya usb den video izleme yolu varmi acaba Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Renk seçeneklerinden iki diyorum ama orijinal yani bronz hali de bence güzel. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: LG üretimi, Android 10 tabanlı bir multimedyası var. Google Store yok ama apk dosyası ile uygulama yüklenebiliyor. Youtube, VLC player, Opera Mini browser yükledim. Hotspot ile bazı işleri yapabiliyorum bu sayede. Multimedyaya ait özellikleri ekleyim şuraya; Google Play apk si bul bence Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hareket halinde video yok malesef. Hemen kapatıyor hareket edince Metin Akbal yazdı: Google Play apk si bul bence Google servislerine destek yok TR’de malesef. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Hareket halinde video yok malesef. Hemen kapatıyor hareket edince Komplemi kapatıyor yoksa ses devam edip sadece görüntümü gidiyor? Renelorada gizli özelliği acanlar vardi, bununda yokmu vw gibi bir çözümü acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts