Mustafa Arıkan Dün saat 05:28 Yazar Paylaş Dün saat 05:28 Çağlar Bayur yazdı: uzun yolda süzülse daha az yakabilir gibi 220 ps te kışkırtıcı Bunu da deneyeceğim. Kısmen denedim daha az yakıyor gibi. Renk olarak ben parlak siyaha daha yakınım sanki ☺️ Biraz agresif daha güzel olacak sanki ☺️ Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 10:14 Yazar Paylaş Dün saat 10:14 LG üretimi, Android 10 tabanlı bir multimedyası var. Google Store yok ama apk dosyası ile uygulama yüklenebiliyor. Youtube, VLC player, Opera Mini browser yükledim. Hotspot ile bazı işleri yapabiliyorum bu sayede. Multimedyaya ait özellikleri ekleyim şuraya; 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:32 Paylaş Dün saat 12:32 Sonuç olarak seyir halinde video var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:02 Paylaş Dün saat 13:02 usb stick ten app çalıştırıyor mu? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 16:40 Paylaş Dün saat 16:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Sonuç olarak seyir halinde video var mı? Evet benimde merak ettiğim konu o. Youtube veya usb den video izleme yolu varmi acaba Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 16:45 Paylaş Dün saat 16:45 Renk seçeneklerinden iki diyorum ama orijinal yani bronz hali de bence güzel. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 17:41 Paylaş Dün saat 17:41 Mustafa Arıkan yazdı: LG üretimi, Android 10 tabanlı bir multimedyası var. Google Store yok ama apk dosyası ile uygulama yüklenebiliyor. Youtube, VLC player, Opera Mini browser yükledim. Hotspot ile bazı işleri yapabiliyorum bu sayede. Multimedyaya ait özellikleri ekleyim şuraya; Google Play apk si bul bence Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 17:49 Yazar Paylaş Dün saat 17:49 Hareket halinde video yok malesef. Hemen kapatıyor hareket edince Metin Akbal yazdı: Google Play apk si bul bence Google servislerine destek yok TR’de malesef. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Hareket halinde video yok malesef. Hemen kapatıyor hareket edince Komplemi kapatıyor yoksa ses devam edip sadece görüntümü gidiyor? Renelorada gizli özelliği acanlar vardi, bununda yokmu vw gibi bir çözümü acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Aynı yolu bugün 11.7kWh ile geldim. Eco modda, tüm kontrol bende, tek pedal ile. Aynı güzergahtan devam; Eco mod + tek pedal ile 10.2kWh yaptım. Comfort mod + rejen 1-2 kademe 9.3kWh yaptım. Bu denemede hava daha sıcaktı. Ben mi alışıyorum, hava ısınıyor o mu çok etkiliyor bilmiyorum ama benim standart işe git-gel güzergahımda menzil olarak 500’ü görmek zor değil. Uğur Kamil yazdı: Komplemi kapatıyor yoksa ses devam edip sadece görüntümü gidiyor? Renelorada gizli özelliği acanlar vardi, bununda yokmu vw gibi bir çözümü acaba Hareket edince kapanıyor komple ses de gidiyor. Gizli özellik olarak bir şey bulamadım bu araç için. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Hareket edince kapanıyor komple ses de gidiyor. Gizli özellik olarak bir şey bulamadım bu araç için. Bu kotuymus psada en azindan ses kaliyor goruntu gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Aynı güzergahtan devam; Eco mod + tek pedal ile 10.2kWh yaptım. Comfort mod + rejen 1-2 kademe 9.3kWh yaptım. Bu denemede hava daha sıcaktı. Ben mi alışıyorum, hava ısınıyor o mu çok etkiliyor bilmiyorum ama benim standart işe git-gel güzergahımda menzil olarak 500’ü görmek zor değil. Hava sıcaklığı da etkiliyor tabi ancak bence sen alışıyorsun. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Aynı güzergahtan devam; Eco mod + tek pedal ile 10.2kWh yaptım. Comfort mod + rejen 1-2 kademe 9.3kWh yaptım. Bu denemede hava daha sıcaktı. Ben mi alışıyorum, hava ısınıyor o mu çok etkiliyor bilmiyorum ama benim standart işe git-gel güzergahımda menzil olarak 500’ü görmek zor değil. Hareket edince kapanıyor komple ses de gidiyor. Gizli özellik olarak bir şey bulamadım bu araç için. Benim kadjarda izleniyor, gizli özellik ile açtırmıştım. Ayrıca youtube da izleniyor(du). Çocuk küçükken izliyordu, şimdi kullanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Aynı güzergahtan devam; Eco mod + tek pedal ile 10.2kWh yaptım. Comfort mod + rejen 1-2 kademe 9.3kWh yaptım. Bu denemede hava daha sıcaktı. Düşündüm de, uçhisar kavşağı ve hapishane kavşağını durmadan geçebilirsin %2 düşer. Kavak kavşağını da durmadan geçtin mi tamamdır Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Düşündüm de, uçhisar kavşağı ve hapishane kavşağını durmadan geçebilirsin %2 düşer. Kavak kavşağını da durmadan geçtin mi tamamdır Evden itibaren 11 tane ışık var. İtfaiye, Uçhisar, cezaevi ve Kavak kavşağı. Bunlar yokuş yukarı. Bunlardan kaç tanesi yeşil denk gelirse tüketim o kadar düşer Diğerleri o kadar etkilemiyor. Bugün sadece %3 şarj kullandım. Dönüşe bakacağım bir de. Şarjım 15 idi sabah çıkarken. Şarj az olduğu için oradan da 1-2 miligram kazandım ağırlıktan 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Evden itibaren 11 tane ışık var. İtfaiye, Uçhisar, cezaevi ve Kavak kavşağı. Bunlar yokuş yukarı. Bunlardan kaç tanesi yeşil denk gelirse tüketim o kadar düşer Diğerleri o kadar etkilemiyor. Bugün sadece %3 şarj kullandım. Dönüşe bakacağım bir de. Şarjım 15 idi sabah çıkarken. Şarj az olduğu için oradan da 1-2 miligram kazandım ağırlıktan Evden çıkarken dolu pet şişe alsan çıkışta boşaltsan? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Düşündüm de, uçhisar kavşağı ve hapishane kavşağını durmadan geçebilirsin %2 düşer. Kavak kavşağını da durmadan geçtin mi tamamdır saç kalmaz insanda yahu stres 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: saç kalmaz insanda yahu stres İşin eğlencesi bunlar ya. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşin eğlencesi bunlar ya. makas drift? ytd Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: makas drift? ytd Trafikten men 2 ay ehliyete el koyma o kadar eğlenceye gerek var mı abey 😂 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Evden itibaren 11 tane ışık var. İtfaiye, Uçhisar, cezaevi ve Kavak kavşağı. Bunlar yokuş yukarı. Bunlardan kaç tanesi yeşil denk gelirse tüketim o kadar düşer Diğerleri o kadar etkilemiyor. Bugün sadece %3 şarj kullandım. Dönüşe bakacağım bir de. Şarjım 15 idi sabah çıkarken. Şarj az olduğu için oradan da 1-2 miligram kazandım ağırlıktan Dönüşte 13 tüketti. Ortalaması 11.2kWh oluyor. Benim için çok iyi değer. Çağlar Bayur yazdı: saç kalmaz insanda yahu stres Mehmet Ozyurek yazdı: İşin eğlencesi bunlar ya. Şimdi şarj edecem. Bu hafta tamamen eğlence var. 220hp gücü biraz kullanalım bakalım. Uçana kaçana atarlananları görecez ☺️ (160km/s’ten sonra ben yokum, frene dokunurum.) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Dönüşte 13 tüketti. Ortalaması 11.2kWh oluyor. Benim için çok iyi değer Çok iyi değer, ortalama 14 kw elde ediyor kullanıcılar. Tam benlik, bende severim acelem olmadimi boyle en az ne yaktirabilirim diye denemeleri. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Trafikten men 2 ay ehliyete el koyma o kadar eğlenceye gerek var mı abey 😂 yakalanmadan yahu trafiğe kapalı alanda mesela 200 ps 500 tork üfff edit: 220 ps Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: makas drift? ytd Mavide hepsi var. %100-%8 130km 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Mavide hepsi var. %100-%8 130km Ben de elektriği dükkandan doldursam, Ne denemeler yapacağım ama, malesef buralarda en ucuz 12.5 lira. Dükkanda bir kere doldurayım mı len 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts