Uğur Kamil 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de elektriği dükkandan doldursam, Ne denemeler yapacağım ama, malesef buralarda en ucuz 12.5 lira. Dükkanda bir kere doldurayım mı len Evime 10 dk isyerinede 2 dk yürüme mesafemde AC şarj var 9.99 tl araçta 22 kw destek olduğu icin özellikle isteyken çok işime yarıycak. Kayınpederin oraya istasyonu kurana kadar. Tabi herşeyden önce aracı almak lazım 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Mavide hepsi var. %100-%8 130km insanlık naımna test için ne fedakarlıklar var ağlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de elektriği dükkandan doldursam, Ne denemeler yapacağım ama, malesef buralarda en ucuz 12.5 lira. Dükkanda bir kere doldurayım mı len Tek şartım var; ortalamayı 35kw altında geri gelirsen alırım elektrik parası 😁 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Uğur Kamil yazdı: Çok iyi değer, ortalama 14 kw elde ediyor kullanıcılar. Tam benlik, bende severim acelem olmadimi boyle en az ne yaktirabilirim diye denemeleri. Şehir içi tam denemedim henüz. Ufak testler yaptım değerler harika. Sakin kullanım şehir içinde 7-8kWh’lerde geziyor tüketim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Şehir içi tam denemedim henüz. Ufak testler yaptım değerler harika. Sakin kullanım şehir içinde 7-8kWh’lerde geziyor tüketim. Çok çok çok az. Gerçek tüketim değeri farklı olabilir dikkat Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce %100’den %3’e 350km yol yaptı işe git-gel. (Nevşehir-Ürgüp arası) 16.6kWh tüketim demek oluyor. Emre Şimşek yazdı: Çok çok çok az. Gerçek tüketim değeri farklı olabilir dikkat Şehir içi bu değerleri görüyor. Kendi grubunda da bu değerleri sürekli paylaşanlar var. Ama çok sakin olmak gerekiyor. Bi yerde sıkıyor veya trafik boğuyor, basıyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: %100’den %3’e 350km yol yaptı işe git-gel. (Nevşehir-Ürgüp arası) %5 in altına inme, 12 volt yaşam aküsünü bu seviyenin altında doldurmaz belki ve yolda kalabilirsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts