Emre Şimşek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce O tüketim daha ne kadar düşecek acaba? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Uğur Kamil yazdı: @Mustafa Arıkan Senin araçta güncel yazılım varmı bilgin varmi? Yeni yazılımla bazı seyleri düzeltmişler özelliklede tüketim düştü diyen çok var. Servis kayıtlarında hiç güncelleme yazmıyor. İlginç olanda versiyonları biz göremiyoruz. Kronik olup garantiden değişecek şeyler var. Ama servis araç kalması lazım diyormuş. Fırsat olmadı henüz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Servis kayıtlarında hiç güncelleme yazmıyor. İlginç olanda versiyonları biz göremiyoruz. Kronik olup garantiden değişecek şeyler var. Ama servis araç kalması lazım diyormuş. Fırsat olmadı henüz. Kemeri düzelttin mi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kemeri düzelttin mi Abi benim kemer tokası değil kemerin kendisi ters. Alttan söküp yön değiştirmek gerekiyor. 1 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Alttan söküp yön değiştirmek gerekiyor. Kemerin nesi ters olacak ki. iç dış dokuması mı farklı. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kemerin nesi ters olacak ki. iç dış dokuması mı farklı. Abi bu kayış aşağı doğru aynı yönlü inmesi gerekirken bi tur dönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Kolçak içi çok derin ve dar olduğu için kullanışlı gelmiyordu. 3D baskı ile bir kademe bölme yaptırdım. Güzel oldu. Temizlik sonrası bir kare; Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Kolçak içi çok derin ve dar olduğu için kullanışlı gelmiyordu. 3D baskı ile bir kademe bölme yaptırdım. Güzel oldu. kalıbın dosyasını kaybetme lazım olur belki Yorum bağlantısı
Recommended Posts