Mahmut Yıldız Pazartesi 07:13 Paylaş Pazartesi 07:13 Mustafa Arıkan yazdı: Yapay zeka AC için %15, DC için %10-12 kayıp olabilir diyor. Soğuk havada AC'de şarj süresi artacağından kayıp da artar. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Pazartesi 21:11 Paylaş Pazartesi 21:11 Güle güle kullanın, çok yakışıklı alet. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Uğur Kamil yazdı: herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde Isıtma 3-4kW tüketirken soğutma 1kW tüketiyor gibi. Tabi bi ortam şartlarına göre değişebilir ama elektrikli araçta soğutma daha tasarruflu ısıtmaya göre. Tabi bu ısı pompasız araçlar için. Tesla’da durum çok daha farklıdır mesela. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts