Mahmut Yıldız 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Mustafa Arıkan yazdı: Yapay zeka AC için %15, DC için %10-12 kayıp olabilir diyor. Soğuk havada AC'de şarj süresi artacağından kayıp da artar. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Pazartesi 21:11 Paylaş Pazartesi 21:11 Güle güle kullanın, çok yakışıklı alet. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 16:01 Paylaş Cuma 16:01 herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cuma 18:35 Yazar Paylaş Cuma 18:35 Uğur Kamil yazdı: herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde Isıtma 3-4kW tüketirken soğutma 1kW tüketiyor gibi. Tabi bi ortam şartlarına göre değişebilir ama elektrikli araçta soğutma daha tasarruflu ısıtmaya göre. Tabi bu ısı pompasız araçlar için. Tesla’da durum çok daha farklıdır mesela. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 15:32 Yazar Paylaş Dün saat 15:32 50.000km olduk. 37 günde 2700km oldu. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Uğur Kamil yazdı: herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde Elektrikli araçlarda soğutma ısıtma kadar tüketimi etkilemiyor. Gözlemleyemiyorum desem yeridir. Mustafa Arıkan yazdı: 50.000km olduk. 37 günde 2700km oldu. 9 ayda 15 bin olduk biz. Satılık Corsa. 1 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Silecek su nozzleları kol üzerinde. Zamanla kireç yaptığı için bazıları tıkanmıştı. Söküp delikleri iğne ile açtım. Her yere su ulaşıyor artık. Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli araçlarda soğutma ısıtma kadar tüketimi etkilemiyor. Gözlemleyemiyorum desem yeridir. 9 ayda 15 bin olduk biz. Satılık Corsa. Bu konfordan ancak başka bir elektrikli vazgeçirebilir seni abi. Ne gelecek yerine? Tesla? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Bu konfordan ancak başka bir elektrikli vazgeçirebilir seni abi. Ne gelecek yerine? Tesla? Teslaya bütçem yok. Satılık Corsa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts