Mahmut Yıldız 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Mustafa Arıkan yazdı: Yapay zeka AC için %15, DC için %10-12 kayıp olabilir diyor. Soğuk havada AC'de şarj süresi artacağından kayıp da artar. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 16:01 Paylaş Cuma 16:01 herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cuma 18:35 Yazar Paylaş Cuma 18:35 Uğur Kamil yazdı: herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde Isıtma 3-4kW tüketirken soğutma 1kW tüketiyor gibi. Tabi bi ortam şartlarına göre değişebilir ama elektrikli araçta soğutma daha tasarruflu ısıtmaya göre. Tabi bu ısı pompasız araçlar için. Tesla’da durum çok daha farklıdır mesela. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cumartesi 15:32 Yazar Paylaş Cumartesi 15:32 50.000km olduk. 37 günde 2700km oldu. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:23 Paylaş Cumartesi 19:23 Uğur Kamil yazdı: herkes ısıtma diyor, soğutma dan bahsedene denk gelmedim. havalar ısınmaya başladı ve ben klimayı yazın nerdeyse hiç kapatmam. Elektrikli araçlarda klima nasıl bir tüketimi etkiliyor. Normal araçlarda 0.5 ile 1 lt arası tüketim artardı 100 kmde Elektrikli araçlarda soğutma ısıtma kadar tüketimi etkilemiyor. Gözlemleyemiyorum desem yeridir. Mustafa Arıkan yazdı: 50.000km olduk. 37 günde 2700km oldu. 9 ayda 15 bin olduk biz. Satılık Corsa. 1 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 12:02 Yazar Paylaş Dün saat 12:02 Silecek su nozzleları kol üzerinde. Zamanla kireç yaptığı için bazıları tıkanmıştı. Söküp delikleri iğne ile açtım. Her yere su ulaşıyor artık. Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli araçlarda soğutma ısıtma kadar tüketimi etkilemiyor. Gözlemleyemiyorum desem yeridir. 9 ayda 15 bin olduk biz. Satılık Corsa. Bu konfordan ancak başka bir elektrikli vazgeçirebilir seni abi. Ne gelecek yerine? Tesla? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:34 Paylaş Dün saat 14:34 Mustafa Arıkan yazdı: Bu konfordan ancak başka bir elektrikli vazgeçirebilir seni abi. Ne gelecek yerine? Tesla? Teslaya bütçem yok. Satılık Corsa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:18 Paylaş Dün saat 16:18 pinifarina yapsa böyle güzel olmazdı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:28 Paylaş Dün saat 19:28 Bu kırmızı olacaktı ki, o zaman görürdün sen nazarı. Bu renk göstermiyor aracı. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pinifarina yapsa böyle güzel olmazdı Resimde arkaplanda LPG var gizli gönderme 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tesla yı 16 Nisan da akmışım aldığım da 8500 km de idi şuan 11 bin oldu bile ki hafta içi daha çok zoe yi kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: Resimde arkaplanda LPG var gizli gönderme Petrol lobisi kızar deme öyle şeyler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Bu aracın arkasında 3 tane kamera var. Biri plaka aydınlatmasının orada. Geri görüş kamerası olarak çalışıyor. Biri logo içerisinde. O da geri görüş kamerası olarak çalışıyor ancak çok yanaşınca görüntü plaka aydınlatmasında kameradan logodaki kameraya geçiyor. Son olarak arka camın üstünde bir kamera bulunuyor. Bu da Panasonic üretimi olan dijital iç dikiz aynasının kamerası. İç dikiz aynası arka cam çok dar olduğu için görüş açısı zayıf. Bunu telafi etmek için kamera ile ekranlı dijital bir ayna yapmışlar. İster ayna olarak ister tek tuşla ekranlı olarak kullanılabiliyor. 2 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok enteresan. Kameranın aynadaki görüntüsü nasıl? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Çok enteresan. Kameranın aynadaki görüntüsü nasıl? Kullananlar alisana kadar biraz zorlaniyor. Aynadaki kameraninda ayari var uzaklik yakinlik vs gibi. Arabanin arkasini hic gormeyip direk yolu gormek garip olabilir alisana kadar Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Çok da farklı bir şey değil aslına bakarsan. Gayet de kullanışlı oluyor. Aşağı yukarı sağ sol açı ayarı mevcut. Yan dikiz aynaları ile aynı uzaklıkta gösteriyor araçları. Bu sebeple ben daha çok seviyorum. Normal ayna hali çok dar camdan dolayı ama ona da alıştım. Arkadan yetişkin oturduğunda ekran harika oluyor. Çocuklar otururken gerek kalmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts