Mustafa Arıkan 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah Boyasana şu tamponu ya Alıştım abi dursun böyle. 😂 İşçiliği iyi bir yer bulursam komple PPF kaplatacağım. Belki o zaman parlak siyahı deneyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs o bronz renk satın alırken +para verildi demek yahu Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah Boyasana şu tamponu ya Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Mustafa Arıkan yazdı: Alıştım abi dursun böyle. 😂 İşçiliği iyi bir yer bulursam komple PPF kaplatacağım. Belki o zaman parlak siyahı deneyebilirim. Orjinal her zaman iyidir. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Mayıs ayı elektrik faturam geldi. 502 kWh için 2051₺ fatura edilmiş. kWh başına 4.08₺ (vergiler vs herşey dahil.) Şarj cihazı derki 268kWh şarj yapmışım. Bu da evde AC şarj maliyeti 1094₺ DC şarj 84kWh şarj yapmışım. Bunun için toplam 1157.50₺ ödemişim DC şarj kWh maliyeti 13.78₺ Mayıs ayında 1679km yol yapmışım. Bunun 716km’si uzun yol. Gerisi şehir içi. Araç tüketim verisi 16kWh/100km Şarj aletine göre 19kWh/100km Sonuç olarak; 2251.50₺ ile 1679km yapmışım. Km başı maliyet 1.34₺ oluyor. Haziran ayında 3’lü tarifeye geçtim. Aracı gece şarj ediyorum. Gece tüketimim 250kWh civarlarında. O yüzden gece uygun olan tarife ile deneyeceğim bir de. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Yokki takacak bi prizimiz. Nereyi bulursak oraya takıyoruz Güncel birim fiyatım 12,5 3 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mustafa Arıkan yazdı: Mayıs ayı elektrik faturam geldi. 502 kWh için 2051₺ fatura edilmiş. kWh başına 4.08₺ (vergiler vs herşey dahil.) Şarj cihazı derki 268kWh şarj yapmışım. Bu da evde AC şarj maliyeti 1094₺ DC şarj 84kWh şarj yapmışım. Bunun için toplam 1157.50₺ ödemişim DC şarj kWh maliyeti 13.78₺ Mayıs ayında 1679km yol yapmışım. Bunun 716km’si uzun yol. Gerisi şehir içi. Araç tüketim verisi 16kWh/100km Şarj aletine göre 19kWh/100km Sonuç olarak; 2251.50₺ ile 1679km yapmışım. Km başı maliyet 1.34₺ oluyor. Haziran ayında 3’lü tarifeye geçtim. Aracı gece şarj ediyorum. Gece tüketimim 250kWh civarlarında. O yüzden gece uygun olan tarife ile deneyeceğim bir de. Ev için kullandığın 234 kwh elektriği, evden araç şarj ettiğin için pahalı kullandın, evden şarj etmeseydin bu da ucuz olacaktı. Bence buradaki artışı da araca eklemek lazım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Yokki takacak bi prizimiz. Nereyi bulursak oraya takıyoruz Güncel birim fiyatım 12,5 ben 9.90 küsürden 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Mahmut Yıldız yazdı: Ev için kullandığın 234 kwh elektriği, evden araç şarj ettiğin için pahalı kullandın, evden şarj etmeseydin bu da ucuz olacaktı. Bence buradaki artışı da araca eklemek lazım. 240kWh’i bazı aylar geçiyorum özellikle yazın derin dondurucu ve buzdolabı fazla tüketiyor ve kesin geçiyorum. O yüzden çok hesaba dahil etmemiştim ama evet onu da araca yazmak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Klimayı açınca koku geliyordu. Bakıma da daha 8000km vardı. Sanayiden Sardes marka karbonlu polen filtresi aldım. Torpida altında kapağı var, değiştirmesi 10sn. Clio 5 ile aynıymış. 300TL ödedim. Parçacı ilk kez Megane E-tech için polen veriyorum, hangisi olduğunu bilmiyorum dedi, şaseden bakıp verdi. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben 9.90 küsürden Ev ve isyerime 5 dk yürüme mesafesinde AC şarj var 9.99 dan şarj edicem bende ilk etapta istasyon kurmayı düşünmüyorum. Araçta 22 kw desteği olduğu için çok acil durum dışında gunluk hayatta yeterli. İsyerinin önünde parkta duracağına 5 dk mesafede şarjda dursun 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts