Mehmet Ozyurek 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Sinan Akgöl yazdı: Megane Etech gozune kestiren emmi beğenisi 🙂 Mustafa ile buluştuğumuzda kullanmıştım.. Çok beğendim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Mustafa ile buluştuğumuzda kullanmıştım.. Çok beğendim. Emmi hedefindeki o zaten anladik biz onu hayirlisiyla olur 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cumartesi 09:26 Yazar Paylaş Cumartesi 09:26 (düzenlendi) 55.000km oldu. 2 Nisan’dan beri 7785km yapmışım. Cumartesi 13:05 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 20:47 Paylaş Cumartesi 20:47 Güzel araba. Gezmelere doyulmuyor belli ki Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Pazar 08:36 Yazar Paylaş Pazar 08:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel araba. Gezmelere doyulmuyor belli ki Çok şükür çok memnunum abi. Güzel de geziyoruz kendileri ile Keyif veriyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Salı 19:33 Yazar Paylaş Salı 19:33 Ufak bi nazarlığımız oldu. Şarj istasyonuna girerken yandaki araca sürttüm. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:09 Paylaş Dün saat 07:09 Geçmiş olsun kardeşim. Bunda bir şey yok.. Yandaki araç iyi mi? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 09:14 Yazar Paylaş Dün saat 09:14 Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun kardeşim. Bunda bir şey yok.. Yandaki araç iyi mi? Teşekkür ederim abi ondaki iz pasta ile çıkacak şekildeydi. Biraz para verdim, helalleştik. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce Pazartesi Nevşehir-Mersin-Nevşehir yaptım. Elimde çok detay yok; Evden çıkmadan %100 yapıp çıktım. Yolda toplamda 1275₺’lik DC şarj aldım. Tekrar eve döndüğümde %16 şarjım vardı. Toplamda 1475₺’lik masrafım oldu. 750km yol yaptım. Km başına 1.96₺ masrafa denk geliyor. İlk şarjda kahvaltı için durdum. Dönüşte ise akşam yemeğine durunca şarja taktım. Şarj için zaman kaybetmedim. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Geçmiş olsun öncelikle. Dışarıdada çok açıl durum yoksa ac ile azdaha uyguna 22 kw ile sarj edebilmek güzel bir opsiyon. İnsanlar menzil durumunu biraz abartiyor, normal şartlarda zaten 1 2 kere mola veriyorsun o kmlerde. Binde bir denk gelcek acil durum ve çift şoförlü durumlarda sadece biraz beklemek zorunda kalınır. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce Uğur Kamil yazdı: Geçmiş olsun öncelikle. Dışarıdada çok açıl durum yoksa ac ile azdaha uyguna 22 kw ile sarj edebilmek güzel bir opsiyon. İnsanlar menzil durumunu biraz abartiyor, normal şartlarda zaten 1 2 kere mola veriyorsun o kmlerde. Binde bir denk gelcek acil durum ve çift şoförlü durumlarda sadece biraz beklemek zorunda kalınır. Vakit geçireceğim yerde 22kW AC olursa fırsatı kaçırmam. Otellerde filan oluyor mutlaka veya AVM’lerde. Ama benim dışarıda şarj işim sadece şehir dışı seyahatlerde olduğu için çok önemsemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts