Fatih Keskin Salı 12:13 Paylaş Salı 12:13 Emre Şimşek yazdı: Bozuk bu sat bunu emmiye, dual motor alalım sana abicim geçen model s baktım daha araba gibi araba ama önce kızın ünv işi belli olsun sonrasına bakarız 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bozuk bu sat bunu emmiye, dual motor alalım sana abicim Kızımın okul işi belli olsun da, yapacağım bir şeyler. Şu an tek araba yetecek mi, iki araba gerekecek mi belli değil. Tek araba yetecekse corsa büyüyecek, iki araba olacaksa corsaya kardeş gelecek. Bu sebeple corsayı satmadım. Ancak ilana çıkarak şunu anladım, istediğin an satılabilecek bir araba imiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yeni ioniq 6 bomba olmuş Çok beğendim. Yeni hedef Ioniq 6 şu an. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ioniq 6 önü çok güzel olmuş.. Yandan bakınca hala çirkin gibi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Pazartesiden beri il merkezinden hiç çıkmadan şehir içi kullanıyorum. Çocukları getir götür, çarşıya git gel, ekmek al gel, yüzmeye git gel hep bu şekilde kısa mesafeler. En uzunu 6km mesafe. Yarısında da klima açık. Gerisinde camlar açık şekilde. WLTP menzilinin üstünde değer elde ediyorum. 500km’leri görüyor bu şekilde. Çoğunlukla 40-45km akıcı trafikte kullandım. Işıklarda duraklamalarla ortalama 31-32’lere düştü. Mehmet Ozyurek yazdı: ioniq 6 önü çok güzel olmuş.. Yandan bakınca hala çirkin gibi Geçen trafikte benim büyük kız görünce baba Porsche mi diye sordu Dedim tamam bu araba alınır. Porsche’ye gerçekten benziyor arkası Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: ioniq 6 önü çok güzel olmuş.. Yandan bakınca hala çirkin gibi Bu Progressive modeli Emmi yani üst donanım seviyesi,bir düşük modeli Advance Yorum bağlantısı
Recommended Posts