Uğur Kamil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi 1 saat önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Uğur Kamil yazdı: On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi Hayırlı olsun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bi zaman sonra ekranda şarja bakmayı bile unutursun. İniş biniş yardımcısı ayarlardan kapatılıyor. Koltuk ayarlarında olması lazım. (Ezbere hatırlayamadım şimdi.) Yorum bağlantısı
Recommended Posts