Uğur Kamil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi 7 saat önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Uğur Kamil yazdı: On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi Hayırlı olsun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bi zaman sonra ekranda şarja bakmayı bile unutursun. İniş biniş yardımcısı ayarlardan kapatılıyor. Koltuk ayarlarında olması lazım. (Ezbere hatırlayamadım şimdi.) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bi zaman sonra ekranda şarja bakmayı bile unutursun. İniş biniş yardımcısı ayarlardan kapatılıyor. Koltuk ayarlarında olması lazım. (Ezbere hatırlayamadım şimdi.) Tşkler ederim. Sabah 9 da geldim 11 de ise gittim daha hiç kurcalayamadim arabayı. İlk izlenimim parası in üstünde bir araba bence. 1100 km nerdeyse gaz ve fren kullanmadım hiç. Kendi Güzel durup kalkıyor öndeki araca göre. İlk dikkatimi ceken bence saçma olmuş Eco modda 115 km hızı geçmiyor. Belki anı birşey oldu anlık hızlanmak gerekti. En azından dip gaz yapınca hizlananilir olması lazımdı. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Uğur Kamil yazdı: Tşkler ederim. Sabah 9 da geldim 11 de ise gittim daha hiç kurcalayamadim arabayı. İlk izlenimim parası in üstünde bir araba bence. 1100 km nerdeyse gaz ve fren kullanmadım hiç. Kendi Güzel durup kalkıyor öndeki araca göre. İlk dikkatimi ceken bence saçma olmuş Eco modda 115 km hızı geçmiyor. Belki anı birşey oldu anlık hızlanmak gerekti. En azından dip gaz yapınca hizlananilir olması lazımdı. Dipgaz yapınca hızlanır, Eco yazısı yanıp sönmeye başlar, Eco o an devre dışı kalır. Benim en sevdiğim şey Eco modu. 100hp araba gibi akıllı uslu gitmek Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Uğur Kamil yazdı: On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi Hayırlı olsun, bu sene iyi kırmızı verdi Eğer otomatik şarj başlatmayı firmaların uygulamasından açarsanız hiç uygulama ile muhattap olmazsınız Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Uğur Kamil yazdı: On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi Ne demiş kendini Urfalı sanan Trakyalı? kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun beaaaa Kazasız cezasız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uğur Kamil yazdı: On koltuklardaki iniş yardımını nereden iptal ediyoruz. Araba kullanırken kabaca bakttim bulamadım. 1171 km yaptim toplam. Direk geldim İstanbul'dan rizeye. Menzil 100 km altına inince ilk denk gelen istasyonda şarj ettim. 1. Biraz uğraştırdı sonra mantığı cozunce diğerleri basit hallettim. Ama ortak bı ödeme havuzu olsa hepsinde ayrı ayri ugrasilmasa daha güzel. En çokta turugo ugrastirdi Maşallah. güle güle kullan Uğur. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. güle güle kullan Uğur. Teşekkür ederim Mehmet abi. Ben gelirken 40bin km devirdi bakım yapılması lazım uyarısı verdi Bugün aradım servisi yarına randevu aldım Polen filtresi yeni yazılım varsa guncellenmesi. Klima için koku bombası uygulamasi Varsa herhangi bir şikayet onlara bakılması. Alt takım kontrolü toptan 8 bin ücret dedi Gidince detaylı solucan soğutma suyu hidrolik vs ne zaman değişiyor diye 18 dakika önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts