Mustafa Arıkan Dün saat 08:00 Yazar Paylaş Dün saat 08:00 Uğur Kamil yazdı: Araçta kaç GB flaş bellek kullanıyorsunuz? Bende 1 tane var 60 GB onu okumuyor eski aracımda GB fazla diye bı okuyup bir okumuyor diye düşük hafızalı almıştım. Birde nasıl program yukleyebiliyoruz? YouTube vs Büyük kartları okumuyordu sanki. Apk dosyasını belleğe atıp, dosya yöneticisinden uygulamayı yükleyebiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnsan parasına satsalar arabayı almadan önce şu Scenic'lere bakacaktım ama 3M altına inmiyor hiçbiri. Renault elektrikli işinde hiç fena değil. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: İnsan parasına satsalar arabayı almadan önce şu Scenic'lere bakacaktım ama 3M altına inmiyor hiçbiri. Renault elektrikli işinde hiç fena değil. O parayı hayatta etmez. 2.5M’dan %25 ile bir şekilde gelmesi lazımdı ama zaten Megane da pahalı. Aynı fiyata da satamaz ikisini. 1 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: O parayı hayatta etmez. 2.5M’dan %25 ile bir şekilde gelmesi lazımdı ama zaten Megane da pahalı. Aynı fiyata da satamaz ikisini. Onu bilemem ama yakışıklı alet. Batarya kapasitesi falan gayet iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts