Emre Şimşek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bu listeye bir de King paket Mg Zs Ev’yi ekleyelim. Hatta şu an satılık 1800’e o km’lerde ve o temizlikte Togg da düşüyor bazen Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bu listeye bir de King paket Mg Zs Ev’yi ekleyelim. Hatta şu an satılık 1800’e o km’lerde ve o temizlikte Togg da düşüyor bazen kingin araba aklımda, o kasada siyah renk hariç düşünmem. arabanın ağırlığını düşürmüş. king servise iyi diyor ama mg ile ilgili servis dedikodusu bitmiyor.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emre Şimşek yazdı: 1800’e o km’lerde ve o temizlikte Togg da düşüyor bazen Togg da risk biraz fazla. Bende 0 faizli krediyle togg düşünüyordum sonra borca girmeye gerek yok ve 2 3 sene daha yazılımı geliştirdiler dedim. Toggun en yakın servisi 120 km uzakta basit birseyde bile servise gidip gelmek eziyet olcakti. Reno servisi 10 km uzağında, sabah bıraktım öğlen aldım. Yazılım güncellendi. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Uğur Kamil yazdı: İkisi arasında çok kalan var zaten. Ben mg4 kısa süre geldi diye ve servisten dolayı eledim. Bir arıza veya Allah korusun parça ihtiyacı durumunda zorluk yaşama ihtimali yüksek diye. Uzun yolda %0 kadar bitirmeyeceginiz ve %100 yapmiycaginiz için öyle 1 saat bekleme durumu yok sarjda. İstasyonun az olduğu yıllarda gidiyorsanız durum değişir ama istasyonun bol olduğu yerde %20 ile %90 arası kullanmak en mantıklısı. %80 den sonra dolma hızı yavaş çünkü. Asa yukarı %20 ile %80 dolan süreye %80 den %100 aynı Ortalama 40 dk şarj süresi uzun yolda ayircaginiz zaman istasyonun hızı önemli asa yukarı oynar 180-200 kw şarj aletinde ortalama 20-80 süresi nasıl oluyor abi ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Görkem Karakaş yazdı: 180-200 kw şarj aletinde ortalama 20-80 süresi nasıl oluyor abi ? %80 den sonra otomatik düşürüyor hızı. O nedenle ihtiyaç yoksa ve zaman kısıtlıysa 80 den sonra şarj etmek mantıklı değil. Ev veya işyerine yakın şarj varsa yada evden şarj imkanı varsa sorun olcak bir durum yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mg4 te güzel araba ama e-tech bir başka 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 2027 modelleri oldukça gelişti, pilliler de gelişim çok hızlı oluyor , dıştan olmasa da içsel Yorum bağlantısı
Recommended Posts