Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: 1.20₺/km Maşallah. Emsallerin kilometrede 7-8 lira yakıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bende dışarda şarjla 1.72 ile 2.5 TL arası yakıyorum. 11 ile 15 TL arası kW nerde şarj ettiğime göre değişiyor ve aracı kullanın seklime göre. O şekilde bile güncel benzin fiyatlarının yanında komik rakam kalıyor 😃 İnce km hesabı etmedim(edersem elektirikli ile daha çok yol yapmisimdir.) Ortalama aylık yakıt giderim üçte birinden daha aza geldi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Uğur Kamil yazdı: Bende dışarda şarjla 1.72 ile 2.5 TL arası yakıyorum. 11 ile 15 TL arası kW nerde şarj ettiğime göre değişiyor ve aracı kullanın seklime göre. O şekilde bile güncel benzin fiyatlarının yanında komik rakam kalıyor 😃 İnce km hesabı etmedim(edersem elektirikli ile daha çok yol yapmisimdir.) Ortalama aylık yakıt giderim üçte birinden daha aza geldi. Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın. Kimseler duymasın sonra vergi falan koyarlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aslında ihracat açığına acayip katkımız var. Sonuçta yeterince elektrik üretebiliyoruz. Elektriğe zam yaparlarsa gider ithal motorin yakan dizeller alırız. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında ihracat açığına acayip katkımız var. Sonuçta yeterince elektrik üretebiliyoruz. Elektriğe zam yaparlarsa gider ithal motorin yakan dizeller alırız. Elektriğe zam konuşulmuyor ki. Elektirikli araçlara extra yol vergisi diyorlar 😃 Yorum bağlantısı
Recommended Posts