Mehmet Ozyurek 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Mustafa Arıkan yazdı: 1.20₺/km Maşallah. Emsallerin kilometrede 7-8 lira yakıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Bende dışarda şarjla 1.72 ile 2.5 TL arası yakıyorum. 11 ile 15 TL arası kW nerde şarj ettiğime göre değişiyor ve aracı kullanın seklime göre. O şekilde bile güncel benzin fiyatlarının yanında komik rakam kalıyor 😃 İnce km hesabı etmedim(edersem elektirikli ile daha çok yol yapmisimdir.) Ortalama aylık yakıt giderim üçte birinden daha aza geldi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Uğur Kamil yazdı: Bende dışarda şarjla 1.72 ile 2.5 TL arası yakıyorum. 11 ile 15 TL arası kW nerde şarj ettiğime göre değişiyor ve aracı kullanın seklime göre. O şekilde bile güncel benzin fiyatlarının yanında komik rakam kalıyor 😃 İnce km hesabı etmedim(edersem elektirikli ile daha çok yol yapmisimdir.) Ortalama aylık yakıt giderim üçte birinden daha aza geldi. Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın. Kimseler duymasın sonra vergi falan koyarlar 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Aslında ihracat açığına acayip katkımız var. Sonuçta yeterince elektrik üretebiliyoruz. Elektriğe zam yaparlarsa gider ithal motorin yakan dizeller alırız. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında ihracat açığına acayip katkımız var. Sonuçta yeterince elektrik üretebiliyoruz. Elektriğe zam yaparlarsa gider ithal motorin yakan dizeller alırız. Elektriğe zam konuşulmuyor ki. Elektirikli araçlara extra yol vergisi diyorlar 😃 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:48 Paylaş Dün saat 15:48 Mehmet Ozyurek yazdı: Aslında ihracat açığına acayip katkımız var. Oralara girme be Memo. En son cari açığı kapatanın başına gelenleri biliyoz, Hem Ebru Gündeş'in çocuğu etkileniyor falan hiç gerek yok.. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Kışlıklara erken geçtim. Lastikleri merak ediyordum. 20 derecede araçtan çıkan yazlık lastikten daha az patinaja düşüyor şu an araç. Yazlık lastikler; Hankook Ventus Prime 4 (2023) Kışlık lastikler; Michelin Pilot Alpin 5 (2024) 6 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çok tehlikeli değil mi? Allah muhafaza kuru havada ıslak yola girse sabun gibi kayabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ümit Türk yazdı: Çok tehlikeli değil mi? Allah muhafaza kuru havada ıslak yola girse sabun gibi kayabilir. 1 hafta sonra gece sıcaklıkları 7 derecenin altına düşmeye başlıyor burada. Çok da erken geçmedim aslında. Kar yağmasını beklemem hiç bir zaman. Ayrıca 20 derecede bile bu lastik üzerinden çıkardığımız yazlık lastikten daha iyi tutunuyor. Diğerleri ile patinaj çekmekten tutunamıyordu araç. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Face grubundada çok diyen oluyor patinaj konusunu. Benmi çok sakin kullanıyorum yoksa lastikten alakalimi. Orjinal lastiklerinde ıslak ve rampa dışında sorun yaşamadım ben. Yeni lastiklerimde o sorunlarda kalktı ortadan. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Ümit Türk yazdı: Çok tehlikeli değil mi? Allah muhafaza kuru havada ıslak yola girse sabun gibi kayabilir. hız limitleri dahilinde kullanılıyorsa hiç tehlikesi yok sadece fark edemeyeceğiniz kadar yakıtınız artabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts