Mustafa Arıkan 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Uğur Kamil yazdı: Maşallah. Bende yakında 2023 yada 2024 düşünüyorum. O bütçeler de banada cok mantıklı geldi. Sizinde dediğiniz gibi cam tavan, ve elektirikli bagaj en büyük eksikliği Kayınpederin evinde sanayi elektiriği var şarj aparati alip günlük hayatta genelde ordan sarj etmeyi düşünüyorum 22kw destekliyor. %20 -80 arasi cok rahat 2 haftalik kullanimima yetiyor. Henüz yeteri kadar tecrübe etmedim ancak bir süredir araştırmalarıma göre bu fiyatta güzel araç. Benim gibi SUV sevmeyenler için güzel seçenek. Her ne kadar SUV’e benzese de C-hatchback olarak geçiyor. Şarj imkanın varsa, kışın çok uzun yol yapmıyorsan ısı pompası çok elzem değil bana göre. Ben ayda 1000-1200km yol yapıyorum. Yazın 4 kere şarj edersem (%20’den 80’e) kışın 5-6 kere ederim sorun olmaz benim için. Ha olsa güzel olurdu orası ayrı mevzu tabi. Isı pompası tukaka demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama benim kriterlerim içinde elzem bir şey değildi. Cam tavan olsa daha çok mutlu olurdum yada elektrikli bagaj. Elektrikli bagaj sonradan da yapılmıyor ilginç şekilde. Bunlarda bagaj kapağı plastik komple. Acaba ondan kaynaklı mı bilemedim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Cam tavan olsa daha çok mutlu olurdum ben olmazdım mesela, çatlar patlar bir sürü dert ileride, sunroofa hayır demem ancak pilli araç tabanları alttan kalınlaşınca o da tavandan 5-6 cm içeri basıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Isı pompasının da bi numarasını görmüyorum. Geç ısınıyor araba. Benzinli araba gibi değil Uğur Kamil yazdı: Mehmet abi Yaptığım araştırmalara göre özelliklede kışın cok aşırı soğuk ilde yaşamıyorsan cok önemli değil. Araçtan araca fark edebilir tabi Isı pompasının bir nuamrasını görmüyorum demiştim. Biz genelde şehir içi kısa mesafe kullanıyoruz, bu sebeple sürekli eko modda kullanıyoruz. Bugün Eko moda geçince dank etti.. Araba Ekranda diyor ki, Eko moda geçiyorum gücü düşürüyorum, ısıtma ve soğutmayı da kısıtlıyorum bilgin olsun diyor Hiç dikkat etmemişim Çağlar Bayur yazdı: ben olmazdım mesela, çatlar patlar bir sürü dert ileride, sunroofa hayır demem ancak pilli araç tabanları alttan kalınlaşınca o da tavandan 5-6 cm içeri basıyor Cam tavan iyidir.. içerisi ferahlıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ben olmazdım mesela, çatlar patlar bir sürü dert ileride, sunroofa hayır demem ancak pilli araç tabanları alttan kalınlaşınca o da tavandan 5-6 cm içeri basıyor Mehmet abi pardon kasko düşünsün Bu aracın içi tamamen siyah, ben çok beğeniyorum ama cam tavan olsa hem siyah hem ferah olurdu. Tam istediğim kombin olurdu Megane’nın ilginç şekilde tabanı çok yüksek değil. Batarya kalınlığı 11cm imiş. Geçen gün ID4 ve Elroq inceledim mesela onlarda taban çok kalın yani yüksek içeriden. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Mehmet abi pardon kasko düşünsün Bu aracın içi tamamen siyah, ben çok beğeniyorum ama cam tavan olsa hem siyah hem ferah olurdu. Tam istediğim kombin olurdu Megane’nın ilginç şekilde tabanı çok yüksek değil. Batarya kalınlığı 11cm imiş. Geçen gün ID4 ve Elroq inceledim mesela onlarda taban çok kalın yani yüksek içeriden. Kasko senden benden para kazanıyor. Gayet iyi düşünür🎃🎃🎃 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Passat ile sürekli 5.5lt ortalama tükettiğim yolda aynı şartlarda 14kWh ortalama ile geldim. Bilgi olarak kalsın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Çok güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kışın çok soğuklarda ilk 10-15 dakika ısı pompası zaten işlevsiz. Evden şarj edildiği sürece, kışın şarja her gün takılsa bile sorun olmayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Passat ile sürekli 5.5lt ortalama tükettiğim yolda aynı şartlarda 14kWh ortalama ile geldim. Bilgi olarak kalsın Elektirikli araca alışınca birazdaha düşer. Fren yerine direksiyon arkasindaki kulakciklari kullanmak büyük artı sağlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben uzun yol harici tek pedal kullanıyorum. Süper bir icat 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Alım sürecimden bahsedeyim bir de. Önce Bursa'da tam istediğim renk olan dışı kırmızı, içi siyah bir araç denk getirdim. Fiyatı da iyiydi rengi de tam istediğim gibiydi. Ancak benden önce satıldı. Sonra oklar bu araca döndü. Favorilerimdeydi. Aracı İzmir'de PSA grubu yetkili satıcısından aldım. Yeni bir firma imiş. İkinci el kısmını da yeni açmışlar. Takastan gelen araçları satıyorlar. Fiyatlarda çok esnemiyorlar ama fiyatı uygun gibiydi zaten. Şahıstan alıp fiyatı biraz öldürsem aynıya gelecekti muhtemelen. Devir işlemleri için hiç bir şey yapmadım. Her şeyi kendileri halletti. Sadece en son 2 imza attım devir evrağına. Ama beklemek tam işkence Sıfır araç alır gibi tertemiz teslim ettiler. Araçları ekspertiz için showroomdan çıkmasına izin vermiyorlar. İlk bu durum baya kafama takıldı. Sıfır araçlarda bile sorunlar çıkıyor, sonradan bir şeyler çıkarsa naparım diye. Showroom'da aracı detaylı olarak inceledim. Bir sorun göremedim. Devir işlemi bitince direkt Tarcanlara gittim. Şükür ki araçta hiç bişe çıkmadı. Boyasız hatasız. Ufak bir iki iz var boyada. Araç iki kez bakıma girmiş. Kronik olan sorunlarla ilgili işlemlerin hiç biri yapılmamış. O işler bana kaldı sanırım. Aynalardan rüzgar sesi geliyor, serviste kapaklar ücretsiz olarak revizyonlu olanı ile değişiyor. Direksiyonda rejen kulakçıklarından biri sesli basıyor. Çalışmasında bi sorun yok. Çoğunun komple direksiyonu değişmiş servis. Öyle bir şey olursa harika olur. Hiç güncelleme yapılmamış. (Servis kayıtlarında yok.) Nasıl yani ekspertiz yapmadan mı aldınız aracı ? Ekspertizi sonra yapmışsınız mesajınızdan anladığım.. Nasıl bir firmaymış bu ? Böyle saçmalığı ilk defa duyuyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: Nasıl yani ekspertiz yapmadan mı aldınız aracı ? Ekspertizi sonra yapmışsınız mesajınızdan anladığım.. Nasıl bir firmaymış bu ? Böyle saçmalığı ilk defa duyuyorum. Evet eksper yaptırmadan aldım. Aracın showroom'dan çıkışına izin vermiyorlar. Sıfır araç alıyor gibi süreç. Kendileri eksper yaptırmışlar. Onu sunuyorlar ilk. Ne kadar güvenilir tartışılır. Sistem bu şekilde işliyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Spoticar, Vavacars, X-Change gibi firmalar zaten aide garantili, kensi ekspertizlerini yapıyorlar. Bu anlamda sorun olacağını sanmıyorum, olursa da telafi ederler. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben uzun yol harici tek pedal kullanıyorum. Süper bir icat Kia kulakciklarla bunu ayarlayabiliyorsun hoşuma gitmisti gayet kullanışlı. Megane dede öyle Bazı markalar ayarlardan yapmaya izin veriyor sadece, alisana kadar yada bazı durumlarda kendin hassasiyetini ayarlamak daha kullanisli bence Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce Uğur Kamil yazdı: Kia kulakciklarla bunu ayarlayabiliyorsun hoşuma gitmisti gayet kullanışlı. Megane dede öyle Bazı markalar ayarlardan yapmaya izin veriyor sadece, alisana kadar yada bazı durumlarda kendin hassasiyetini ayarlamak daha kullanisli bence Rejenin ayarlanması kolay bir yerde olmalı bence de. Heleki kulakçık ile olursa harika oluyor. Yol durumuna göre kendin ayarlıyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: Nasıl yani ekspertiz yapmadan mı aldınız aracı ? Ekspertizi sonra yapmışsınız mesajınızdan anladığım.. Nasıl bir firmaymış bu ? Böyle saçmalığı ilk defa duyuyorum. Ben de öyle aldım. Gerçi ben götürebilir miyim denedim. Kendileri yapıp ekspertiz raporu veriyor. Uğur Kamil yazdı: Kia kulakciklarla bunu ayarlayabiliyorsun hoşuma gitmisti gayet kullanışlı. Megane dede Ben kulakçık işini anlamadım. Deneyimlemem lazım. Yada video görmem lazım. Mustafa Arıkan yazdı: Rejenin ayarlanması kolay bir yerde olmalı bence de. Heleki kulakçık ile olursa harika oluyor. Yol durumuna göre kendin ayarlıyorsun. Reterdar gibi mi yoksa Yorum bağlantısı
Recommended Posts