İçeriğe Yönlendir

Galya Horozu; Megane E-Tech

Mustafa Arıkan

Recommended Posts

Uğur Kamil
Mehmet Göktürk yazdı:

Neden hep üçüncü kademede değil?

Hafif eğimli yolda ilerliyirsundur veya akıcı giderken kırmızı yandığını fark ettin veya trafik sıkıştığını bu durumda ani yavaşlamaya gerek yok 1 2 kademeye alıp yavaslama süresini uzatiyorsun. 

Bunun gibi birçok senaryo olabilir. 

Bu tarz ayarı olmayan direk tek bedal secenekli arac kullanmadığım için gazdan ayağını çekince ne oranda araci yavaşlatıyor bu ozelligin 1 2 3 hangi kademesine dank geliyor kiyaslamak lazim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Metin Akbal yazdı:

Spoticar, Vavacars, X-Change gibi firmalar zaten iade garantili, kensi ekspertizlerini yapıyorlar. Bu anlamda sorun olacağını sanmıyorum, olursa da telafi ederler.

+ Olarak aracınızı satmak isterseniz de bakıp fiyatlandırıyorlar. Diyelim ki kabul ettiniz, o an araç kapıdan dışarı hiçbir şekilde çıkamıyor. Olası bir değişiklik vs için müsade etmiyorlar. 

Büyük çoğunluğu zaten kurumsala satış yapıyor, arada sadece aracı görevi görüyorlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Uğur Kamil yazdı:

Hafif eğimli yolda ilerliyirsundur veya akıcı giderken kırmızı yandığını fark ettin veya trafik sıkıştığını bu durumda ani yavaşlamaya gerek yok 1 2 kademeye alıp yavaslama süresini uzatiyorsun. 

Bunun gibi birçok senaryo olabilir. 

Bu tarz ayarı olmayan direk tek bedal secenekli arac kullanmadığım için gazdan ayağını çekince ne oranda araci yavaşlatıyor bu ozelligin 1 2 3 hangi kademesine dank geliyor kiyaslamak lazim. 

O senaryoda ayağı az çekiyoruz az yavaşlıyor teslada.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mustafa Arıkan yazdı:

Passat ile sürekli 5.5lt ortalama tükettiğim yolda aynı şartlarda 14kWh ortalama ile geldim.

Bilgi olarak kalsın :) 

Aynı yolun dönüşü 14.8 kWh oldu. Passat ile dönüş 5.7lt yakıyordum. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Arabanın içi dışı çok oturaklı. D segment gibi. Maşallah

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mustafa Arıkan yazdı:

Aynı yolun dönüşü 14.8 kWh oldu. Passat ile dönüş 5.7lt yakıyordum. 

KM de 4.8 lira passat

km de 1 lira elektrikli araç (evden yüksek kademe)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...