Buğra Höngül 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar 10 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Abicim çok teşekkür ederim 😊 Gökhan Tuna yazdı: Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Teşekkür ederim çok sağolun 😊 Emrah Korkmazz yazdı: Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Teşekkürler amin 🙏 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Buğra hoşgeldin. Hayırlı olsun Detay alalım Neredesin. Neler yapıyorsun. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sosyal medyadan takipteydim zaten. Çok güzel işler çıkarıyorsun. Tekrar hoşgeldin Buğra... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Buğra Höngül yazdı: Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar Sizde hoş geldiniz efem Sinan Akgöl yazdı: Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Evcin yazdı: Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Sizde hoş geldiniz efem 8 palet var m3 hesaplayabilirmiyiz dorseye Fatih bey 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hoş geldiniz. Allah bir daha yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tekrar hoş geldin, sosyalden görüyorum zaten yeni işte gayet kaliteli yine yeniden. maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce allah bir daha yaşatmasın hoşgeldin buğra hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts