Buğra Höngül 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar 15 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Abicim çok teşekkür ederim 😊 Gökhan Tuna yazdı: Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Teşekkür ederim çok sağolun 😊 Emrah Korkmazz yazdı: Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Teşekkürler amin 🙏 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Buğra hoşgeldin. Hayırlı olsun Detay alalım Neredesin. Neler yapıyorsun. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sosyal medyadan takipteydim zaten. Çok güzel işler çıkarıyorsun. Tekrar hoşgeldin Buğra... 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Buğra Höngül yazdı: Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar Sizde hoş geldiniz efem Sinan Akgöl yazdı: Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Fatih Evcin yazdı: Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Sizde hoş geldiniz efem 8 palet var m3 hesaplayabilirmiyiz dorseye Fatih bey 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hoş geldiniz. Allah bir daha yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tekrar hoş geldin, sosyalden görüyorum zaten yeni işte gayet kaliteli yine yeniden. maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 saat önce Paylaş 16 saat önce allah bir daha yaşatmasın hoşgeldin buğra hocam Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Buğra Höngül yazdı: Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar Vay kardeşim gelmis ❤️ hosgeldin tekrardan.. Birkac kez görüstük, mesajlaştık bol bol ama burda olman daha iyi 😊 Tekrar hosgeldin. Yorum bağlantısı
Hamit inan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Geçmiş olsun hayırlı olsun Bana parça olarak lazım tavanda deneme yapacağım. Ne alayım nereden alayım? 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts