H.Cenk Bayrakçı 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Tekrar hoşgeldin Buğra. Hayırlı işler, bol kazançlar. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Nisan Paylaş 6 Nisan (düzenlendi) Hoş geldiniz. Çok yakınımda olduğunuz için ayrıca sevindim. İrtibata geçelim müsait bir arada. Elimde şefkatinize ihtiyacı olan 2004 Fiesta var. Düzeltme: ben Tekrardan selamları, Tekirdağdan selamlar diye okumuşum Yine nasip olmadı... 6 Nisan tarihinde Selim Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Hoş gelmişsin Buğra daha yeni mat ppf yaptırdım aynalardan sürekli kalkıyor işçilikten mi malzemeden mi acaba bilemedim Yorum bağlantısı
Ali Han07 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tekrardan hoş geldin. Instagram çok kullanmıyorum ama takip edeyim. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Hoş gelmişsin Buğra daha yeni mat ppf yaptırdım aynalardan sürekli kalkıyor işçilikten mi malzemeden mi acaba bilemedim Abi aynalar maalesef bu duruma çok maruz kalıyor. Mühürlenmiştir muhtemelen ama yapılmadıysa çok kalkıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Buğra hocam aracın sadece üstünü kaplatmak istiyorum aracın kalanı boya istiyor sıfırdan. Tavana dokunmak istemiyorum. Ancak tavanda vernik atmaları var. Hem bunları engellemek hem de tavanı güneş yanığından korumak mümkün müdür? Yorum bağlantısı
Recommended Posts