Buğra Höngül Dün saat 07:27 Paylaş Dün saat 07:27 Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar 17 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 07:38 Paylaş Dün saat 07:38 Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Dün saat 07:51 Paylaş Dün saat 07:51 Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül Dün saat 08:08 Yazar Paylaş Dün saat 08:08 Evren Barış Özbek yazdı: Hoşgeldin Buğra. Adeta küllerinden yeniden doğdun. Allah bir daha öyle felaketler yaşatmasın. Yeni yerin hayırlı uğurlu olsun. Abicim çok teşekkür ederim 😊 Gökhan Tuna yazdı: Buğra Bey, tekrar hoşgeldiniz, hayırlı işleriniz olsun. Keyifli forumlar Teşekkür ederim çok sağolun 😊 Emrah Korkmazz yazdı: Hoş geldiniz, hayırlı olsun yeni yeriniz.Rabbim tekrarını yaşatmasın. Teşekkürler amin 🙏 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:12 Paylaş Dün saat 08:12 Buğra hoşgeldin. Hayırlı olsun Detay alalım Neredesin. Neler yapıyorsun. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 08:20 Paylaş Dün saat 08:20 Sosyal medyadan takipteydim zaten. Çok güzel işler çıkarıyorsun. Tekrar hoşgeldin Buğra... 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Dün saat 08:45 Paylaş Dün saat 08:45 Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Buğra Höngül yazdı: Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar Sizde hoş geldiniz efem Sinan Akgöl yazdı: Hosgeldiniz, gecmis olsun Allah tekrar yaşatmasin isiniz gucunuz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 08:49 Paylaş Dün saat 08:49 Fatih Evcin yazdı: Hoş geldiniz. çok geçmiş olsun. özlemiştik Sizde hoş geldiniz efem 8 palet var m3 hesaplayabilirmiyiz dorseye Fatih bey 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 Hoş geldiniz. Allah bir daha yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 09:47 Paylaş Dün saat 09:47 Tekrar hoş geldin, sosyalden görüyorum zaten yeni işte gayet kaliteli yine yeniden. maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce allah bir daha yaşatmasın hoşgeldin buğra hocam Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Buğra Höngül yazdı: Evet uzunca bir süredir yoktum artık geri döndüm bu olmadağımız süreçte iş yeri açtık malum 6 şubatta yıkıldı şimdi tekrar açtım detayı bırakmıştım ama o süreçte geri döndük Tüm soru cevaplara yetişeceğim ppf den tutun aklınıza gelecek her konuya kadar Vay kardeşim gelmis ❤️ hosgeldin tekrardan.. Birkac kez görüstük, mesajlaştık bol bol ama burda olman daha iyi 😊 Tekrar hosgeldin. Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Geçmiş olsun hayırlı olsun Bana parça olarak lazım tavanda deneme yapacağım. Ne alayım nereden alayım? 😁 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hamit inan yazdı: Geçmiş olsun hayırlı olsun Bana parça olarak lazım tavanda deneme yapacağım. Ne alayım nereden alayım? 😁 Ppf komple tavan mı olacak deneme parçası mı? Mehmet Ozyurek yazdı: Buğra hoşgeldin. Hayırlı olsun Detay alalım Neredesin. Neler yapıyorsun. Abi iskenderunda açtım tekrardan başka bir bölgede yine mantisdetailing ismi ile devam ediyorum ppf kaplama da ekledik instagram adresim iş yerimle aynı takip ederseniz memnun olurum bu arada ppf işine girince tabi ilk başta müşteri gibi bizde karmaşa içindeydik güzel bir firma ile anlaştım sonunda yani yaşadığım şehir adına konuşayım garanti kartı ürün ile işlenmemiş ppf’i yaptırmayın herşey mikron ve kaç yıl garanti ile olmuyormuş vs artık soru oldukça cevaplarım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ppf işinde işin içinden birinden bilgi almak bizi sevindirir. Hayırlı işler olsun. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hoşgeldin Buğra. Hep destek tam destek takipteyim,eline sağlık yaptığın işler mükemmel. Tekrar Seni burada görmek güzel. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts