Ali Gülmez Cumartesi 11:59 Paylaş Cumartesi 11:59 adam zaten her şeyi açıklamış bana susmak düşer 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazar 09:14 Paylaş Pazar 09:14 Çağlar Bayur yazdı: 50cc leri var mı bunların Denemek istersen bir arkadaşta 1290 SAS var Kullananların yorumları çok güzel olduğu yolunda ama 1500 TL ler beni aşar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:02 Paylaş Pazar 11:02 Adnan Çakır yazdı: bir arkadaşta 1290 1241 ni evde bıraksın gelsin 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:37 Paylaş Pazar 12:37 Servet Aydın yazdı: 160nm piskılet neyine yetmiyor drift atan pisiklet mi olur yahu Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 12:49 Paylaş Pazar 12:49 Çağlar Bayur yazdı: drift atan pisiklet mi olur yahu Bi de araba çekiyor edepsiz 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Dün saat 19:25 Paylaş Dün saat 19:25 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 50cc leri var mı bunların 125 cc aldım henüz elime ulaşmadı teslim almadım 1000 cc gibi görüyor... Dün saat 20:23 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:36 Paylaş Dün saat 19:36 Kemal Korkmaz yazdı: 125 cc aldım henüz elime ulaştı 1000 cc gibi görüyor... görelim biz de bakalım nası bişi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Dün saat 19:57 Paylaş Dün saat 19:57 Çağlar Bayur yazdı: görelim biz de bakalım nası bişi 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ooo tam mod luk bu abs li mi Abs var yağ soğutma falan var https://yukimotor.com.tr/motosikletler/crossover/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce çok sugar olmuş bu ısklak tip çoklu plakalı debriyaj nedir? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Islak tip çoklu plaka (yağlı çok diskli debriyaj), sürtünme plakalarının motor yağı banyosu içerisinde çalıştığı bir güç aktarım sistemidir. Yüksek tork altında ısınmayı azaltmak ve daha pürüzsüz çalışma sağlamak için kullanılır. Genellikle motosikletlerde ve yüksek performanslı araçlarda sürtünmeyi ve aşınmayı azaltmak amacıyla tercih edilir. Yağın içinde çalışan triger gibi 🤭 Hayırlı olsun tekeri düz bassın 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts