Köksal Yılmaz Cumartesi 18:05 Paylaş Cumartesi 18:05 Selamlar abiler, dostlar Arkadaşımın 1.5 tdci kugasına yağ bakımı yaptık ancak menüden servis sıfırlamayı bulamadım. Gaz+frene basılı tutarken kontak açınca araç direkt çalışıyor(anahtarsız çalıştırma var). Önce kontağı açıp sonra gaz+frene basılı tuttuk 1 dk kadar ama yine sıfırlama gelmedi. Nasıl sıfırlayabilirim? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 19:23 Paylaş Cumartesi 19:23 Merhaba, Bu prosesüdürü yapmanız lazım. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Debriyaja basmadan ekranı uyandırıp gaz fren 30sn basılı tutulup yapılıyor diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Vuuuu Basit bir yağ sıfırlama işi için resmen Level atlamışlar. Bu hızla gidersek yakinda yağ sıfırlama için istenecek belgeler : Iki fotograf / ikametgah / ruhsat fotokopisi / aracın faturası 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Vuuuu Basit bir yağ sıfırlama işi için resmen Level atlamışlar. Bu hızla gidersek yakinda yağ sıfırlama için istenecek belgeler : Iki fotograf / ikametgah / ruhsat fotokopisi / aracın faturası Adli sicil kaydını unutmayın 😄 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İnan Çınar yazdı: Adli sicil kaydını unutmayın 😄 Allahtan lastik basıncı sıfırlama işine gelince bu zeki arkadaş yıllık izindeymişte bir düğme ile işi bitirmişler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Adnan Çakır yazdı: Debriyaja basmadan ekranı uyandırıp gaz fren 30sn basılı tutulup yapılıyor diye hatırlıyorum. Araç otomatik abi, dediğin gibi çokça denedim olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts