Köksal Yılmaz Cumartesi 18:05 Paylaş Cumartesi 18:05 Selamlar abiler, dostlar Arkadaşımın 1.5 tdci kugasına yağ bakımı yaptık ancak menüden servis sıfırlamayı bulamadım. Gaz+frene basılı tutarken kontak açınca araç direkt çalışıyor(anahtarsız çalıştırma var). Önce kontağı açıp sonra gaz+frene basılı tuttuk 1 dk kadar ama yine sıfırlama gelmedi. Nasıl sıfırlayabilirim? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 19:23 Paylaş Cumartesi 19:23 Merhaba, Bu prosesüdürü yapmanız lazım. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 09:22 Paylaş Dün saat 09:22 Debriyaja basmadan ekranı uyandırıp gaz fren 30sn basılı tutulup yapılıyor diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Dün saat 10:53 Paylaş Dün saat 10:53 Vuuuu Basit bir yağ sıfırlama işi için resmen Level atlamışlar. Bu hızla gidersek yakinda yağ sıfırlama için istenecek belgeler : Iki fotograf / ikametgah / ruhsat fotokopisi / aracın faturası 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 10:57 Paylaş Dün saat 10:57 Mustafa Erkan yazdı: Vuuuu Basit bir yağ sıfırlama işi için resmen Level atlamışlar. Bu hızla gidersek yakinda yağ sıfırlama için istenecek belgeler : Iki fotograf / ikametgah / ruhsat fotokopisi / aracın faturası Adli sicil kaydını unutmayın 😄 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Dün saat 11:24 Paylaş Dün saat 11:24 İnan Çınar yazdı: Adli sicil kaydını unutmayın 😄 Allahtan lastik basıncı sıfırlama işine gelince bu zeki arkadaş yıllık izindeymişte bir düğme ile işi bitirmişler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Adnan Çakır yazdı: Debriyaja basmadan ekranı uyandırıp gaz fren 30sn basılı tutulup yapılıyor diye hatırlıyorum. Araç otomatik abi, dediğin gibi çokça denedim olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Selamlar abiler, dostlar Arkadaşımın 1.5 tdci kugasına yağ bakımı yaptık ancak menüden servis sıfırlamayı bulamadım. Gaz+frene basılı tutarken kontak açınca araç direkt çalışıyor(anahtarsız çalıştırma var). Önce kontağı açıp sonra gaz+frene basılı tuttuk 1 dk kadar ama yine sıfırlama gelmedi. Nasıl sıfırlayabilirim? Yağ bakımı yapan firmaya götürün. Bilgisayara bağlayıp sıfırlama yapacaklar. Siz yapamazsınız. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yeni kasalarda menüden yapılıyor, hatta fazla kolay yapılıyor, çocuk falan yanlışlıkla sıfırlayabilir. O da iyi değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts