Haşmet Güngör Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 Bu konuda gönderileri epey eski. Onun için yeni konu açtım. Eskimiş araba gibiyim. Her geçen gün birşeyler dökülüyor. 30 sene önce bel ağrısı geçirmiştim şimdiye kadar hiç tekrarlamadı. 3 hafta önce kemer hizası ağrımaya başladı . Soğukta kaldım kas ağrısı diye önemsemedim 1 hafta sonra geçti. 3. haftada tekrar ağrımaya başladı . Bu sefer kemer hizası ağrısı geçti ,sağ kalça üzerinde şiddetli ağrı ve bacağa vurmaya başladı. Oldukça kötü bir ağrı idi öne ve sola yatık yürüyordum ama eziyetli. Erenköy fizik tedavi ye gittim . Muayene etti . Acil Mr istedi 6 adet çift karışım iğne verdi. Mr acil notu olduğun dan 4 gün sonraya gün verdiler. İğneler rahatlama sağlamaya başladı. Rapor çıkınca tekrar dr. gittim fıtığın büyük , fizik tedavi istedi. birde Beyin cerrahi görsün dedi. Çok ağrı olursa Ağrı merkezini tavsiye etti. Yalnız Fizik tedavi 10 ay sonraya gün verdi. Beyin cerrahına gittim Çok tatlı bir genç kulakta duymuyor ya, gel abi diye yanına oturttu. MR da görüntüyü gösterdi. Çok büyük dedi, aslında bu ameliyatlık ama biz genelde, güç kaybı, idrar tutamama ,çok aşırı engellemeyeceğimiz ağrı olursa o zaman ameliyat diyoruz dedi. Fizik tedavi, egzersizler, iyileştirmez ama rahatlatır diye belirtti. Velhasıl dediği belirtiler olana kadar ameliyatı devreden çıkarmaya karar verdik. Fizik tedavi uzun süre sonra gün verdiklerinden yarın FSM ye gideceğim. araştırmalarıma göre Orda daha kısa randevu günü alabilirim gibi görünüyor veya ssk anlaşmalı özel yerlere gideceğim. Ağrılar çok azaldı. otururken sorun yok. Yürürken sağ bacağa basamıyorum ağrıyor. kamburumsu yürüyorum. Bu deneyimleri, bilginize sunmak için yazdım. Yaş dediğimiz maalesef durmuyor ilerliyor. Kas ağrısı diye geçiştirmeyin dr. görünün. 5 5 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 15:23 Paylaş Dün saat 15:23 Haşmet Güngör yazdı: Bu konuda gönderileri epey eski. Onun için yeni konu açtım. Eskimiş araba gibiyim. Her geçen gün birşeyler dökülüyor. 30 sene önce bel ağrısı geçirmiştim şimdiye kadar hiç tekrarlamadı. 3 hafta önce kemer hizası ağrımaya başladı . Soğukta kaldım kas ağrısı diye önemsemedim 1 hafta sonra geçti. 3. haftada tekrar ağrımaya başladı . Bu sefer kemer hizası ağrısı geçti ,sağ kalça üzerinde şiddetli ağrı ve bacağa vurmaya başladı. Oldukça kötü bir ağrı idi öne ve sola yatık yürüyordum ama eziyetli. Erenköy fizik tedavi ye gittim . Muayene etti . Acil Mr istedi 6 adet çift karışım iğne verdi. Mr acil notu olduğun dan 4 gün sonraya gün verdiler. İğneler rahatlama sağlamaya başladı. Rapor çıkınca tekrar dr. gittim fıtığın büyük , fizik tedavi istedi. birde Beyin cerrahi görsün dedi. Çok ağrı olursa Ağrı merkezini tavsiye etti. Yalnız Fizik tedavi 10 ay sonraya gün verdi. Beyin cerrahına gittim Çok tatlı bir genç kulakta duymuyor ya, gel abi diye yanına oturttu. MR da görüntüyü gösterdi. Çok büyük dedi, aslında bu ameliyatlık ama biz genelde, güç kaybı, idrar tutamama ,çok aşırı engellemeyeceğimiz ağrı olursa o zaman ameliyat diyoruz dedi. Fizik tedavi, egzersizler, iyileştirmez ama rahatlatır diye belirtti. Velhasıl dediği belirtiler olana kadar ameliyatı devreden çıkarmaya karar verdik. Fizik tedavi uzun süre sonra gün verdiklerinden yarın FSM ye gideceğim. araştırmalarıma göre Orda daha kısa randevu günü alabilirim gibi görünüyor veya ssk anlaşmalı özel yerlere gideceğim. Ağrılar çok azaldı. otururken sorun yok. Yürürken sağ bacağa basamıyorum ağrıyor. kamburumsu yürüyorum. Bu deneyimleri, bilginize sunmak için yazdım. Yaş dediğimiz maalesef durmuyor ilerliyor. Kas ağrısı diye geçiştirmeyin dr. görünün. Haşmet abi geçmiş olsun. Medipol de 30 seansa kadar SGK karşılıyor. Birde kan tahlili yaptırdıysan B12 değerin çok düşükse takviye kullanırsan ağrılar geçer. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 16:10 Paylaş Dün saat 16:10 Geçmiş olsun. 2 sene evvel ben mecburen ameliyat oldum, güç kaybı vardı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 16:26 Paylaş Dün saat 16:26 Çok geçmiş olsun. Abi hafif hafif de olsa yüzebilirsen, şiddetle tavsiye ederim. İki farklı yakınım büyük denecek fıtıklarını yüzerek dindirdiler. Stres yapınca yeniden çıkıyor. Ama yüzme ile fizik tedaviyi birleştirebilirsen sonuç alabilirsin belki. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:33 Paylaş Dün saat 16:33 Geçmiş olsun abi. Babam geçen yıl ameliyat olup kurtuldu onunki çok azıtmıştı gece uyutmuyordu. Babam da 56 model 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:43 Paylaş Dün saat 16:43 ağrısı olmayana da mr çeksek %70 inde vardır, zamanla süngerler patlıyor sinire basıyor. yüzmek büyük fayda ben ameliyattan kaçtım doğal tıbba yönelmiştim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 16:43 Paylaş Dün saat 16:43 Haşmet abi geçmiş olsun,geçen sene Fsm den fizik tedavi için randevu almak istedim 8 ay sonrasına gün vermişlerdi iptal ettim,bilgin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:54 Paylaş Dün saat 16:54 Çağlar Bayur yazdı: ağrısı olmayana da mr çeksek %70 inde vardır, zamanla süngerler patlıyor sinire basıyor. yüzmek büyük fayda ben ameliyattan kaçtım doğal tıbba yönelmiştim Senin doğal tıbba Haşmet dedem uymaz. Kalır masada 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 16:56 Paylaş Dün saat 16:56 Çağlar Bayur yazdı: az az yüzer yahu Haa yüzme mi taam kapa ört 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 16:58 Paylaş Dün saat 16:58 Geçmiş olsun, Randevu isi hallolursa FSM deki Dr lar iyi.Bende çocuğun skolyozu icin oraya götürüyorum memnunum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:02 Paylaş Dün saat 17:02 Çağlar Bayur yazdı: az az yüzer yahu deniz daveti mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:07 Paylaş Dün saat 17:07 Tansu Kalafatoğlu yazdı: deniz daveti mi kumsal candır sıcak kumlardan serin sulara... frambuzalı dondurma Servet Aydın yazdı: Haa yüzme mi taam kapa ört Çağlar Bayur yazdı: frambuzalı dondurma 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 17:08 Paylaş Dün saat 17:08 Geçmiş olsun Haşmet abi acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Dün saat 17:14 Paylaş Dün saat 17:14 Abi haftada iki gün bir saat yüzebilirsen çok fayda görürsün. İki tane yakınım böyle iyileşti desem yalan olmaz Allah şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 17:41 Paylaş Dün saat 17:41 (düzenlendi) Geçmiş olsun Çevremde çok fazla kişide benzer durumlar oldu. Belirli bir büyüklüğe gelmiş ise ağrı ve iğne/ilaç döngüsü ile devam ediyor ne yazıkki. Günün sonunda ameliyat olmak zorunda kaldılar. Hepsi çok kısa sürede gerçekten rahat etti. Eğer bu döngüler çok sık olacak olur ise ameliyat sürecini ertelemeyin, çektiğiniz eziyet artıyor ve zaman/yaş geçtikçe ameliyat süreci de zorlayıcı oluyor. Eğer imkan varsa önümüz yaz, yüzmek iyi geliyor. Evde de bazı egzersizleri düzenli yapmak lazım Dün saat 17:42 tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Haşmet abi çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Abi geçmiş olsun. 💐 Özelden sorsana seans kaç lira acaba fizik tedavi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çok geçmiş olsun. Bende yaklaşık 15 yıl önce başladı.Bacağa vuruyor çok acı veriyordu.Ağrılar ve tekrar bende kilo ile orantılı oluyor.Kilo verince zamanla kesiyor.Doktor B12 tavsiye etti faydasını gördüm.Bana iyi geldi. Ben hep Ameliyattan kaçtım En iyisini Doktorlar bilir ancak arkadaşlarım arasında kapalı ameliyat olup memnun kalanlar var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geçmiş olsun Haşmet abi. Ayak parmağımı dahi hareket ettiremeyecek duruma gelmiştim fıtıktan. Kırkkilit otunu kaynatıp enseden kuruk sokumuna kadar sürdük 40 gün boyunca omurga üzerine. Ben fayda olacağını sanmamıştım ama maşallah o günden beri sadece 1 kere yokladı. Tavsiye ederim 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts