Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çok geçmiş olsun Haşmet Abi, dayanabildiğin kadar dayan. zamanında beyin cerrahı iki doktor vardı birinin ameliyat ettiği yürüyerek gider, diğeri bastonla giderdi. Demem o ki ameliyat zamanı gelince doktorun çetelesini iyi araştır. İnşallah o gün gelmez veya çok geç gelir. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Geçmiş olsun Haşmet Abi. Bazı özel hastanelerde belli seansa kadar karşılanıyor fizik tedavi. Ben de öyle yaptırmıştım. Bir araştır soruştur özel hastaneleri. Fizik tedavi iyi gelmişti bana. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Bu konuda gönderileri epey eski. Onun için yeni konu açtım. Eskimiş araba gibiyim. Her geçen gün birşeyler dökülüyor. 30 sene önce bel ağrısı geçirmiştim şimdiye kadar hiç tekrarlamadı. 3 hafta önce kemer hizası ağrımaya başladı . Soğukta kaldım kas ağrısı diye önemsemedim 1 hafta sonra geçti. 3. haftada tekrar ağrımaya başladı . Bu sefer kemer hizası ağrısı geçti ,sağ kalça üzerinde şiddetli ağrı ve bacağa vurmaya başladı. Oldukça kötü bir ağrı idi öne ve sola yatık yürüyordum ama eziyetli. Erenköy fizik tedavi ye gittim . Muayene etti . Acil Mr istedi 6 adet çift karışım iğne verdi. Mr acil notu olduğun dan 4 gün sonraya gün verdiler. İğneler rahatlama sağlamaya başladı. Rapor çıkınca tekrar dr. gittim fıtığın büyük , fizik tedavi istedi. birde Beyin cerrahi görsün dedi. Çok ağrı olursa Ağrı merkezini tavsiye etti. Yalnız Fizik tedavi 10 ay sonraya gün verdi. Beyin cerrahına gittim Çok tatlı bir genç kulakta duymuyor ya, gel abi diye yanına oturttu. MR da görüntüyü gösterdi. Çok büyük dedi, aslında bu ameliyatlık ama biz genelde, güç kaybı, idrar tutamama ,çok aşırı engellemeyeceğimiz ağrı olursa o zaman ameliyat diyoruz dedi. Fizik tedavi, egzersizler, iyileştirmez ama rahatlatır diye belirtti. Velhasıl dediği belirtiler olana kadar ameliyatı devreden çıkarmaya karar verdik. Fizik tedavi uzun süre sonra gün verdiklerinden yarın FSM ye gideceğim. araştırmalarıma göre Orda daha kısa randevu günü alabilirim gibi görünüyor veya ssk anlaşmalı özel yerlere gideceğim. Ağrılar çok azaldı. otururken sorun yok. Yürürken sağ bacağa basamıyorum ağrıyor. kamburumsu yürüyorum. Bu deneyimleri, bilginize sunmak için yazdım. Yaş dediğimiz maalesef durmuyor ilerliyor. Kas ağrısı diye geçiştirmeyin dr. görünün. Ya BABA ne uğraşıyon oralarda atla gel ben hemen halledeyim benim hastanede fizik, ameliyat ne gerekiyorsa. Yaşamayın İstanbul'da diyorum dinleyen yok ki 7 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Geçmiş olsun dedem. Ülkemizde her 3 kişiden birinin belinde fıtık varmış dünkü habere göre. Umarım ameliyata gerek kalmadan rahatlarsın 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İzmir Torbalı'da bir abi var, ayaklarından ters olarak traktörün arkasına asıp beline kürekle vuruyor. İyi geliyor diyorlar, gelirsen yardımcı olurum 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Haşmet abi çok geçmiş olsun. Yürüyüş yapmanı şiddetle öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Haşmet abi öncelikle geçmiş olsun. Sakarya da böyle bir haber okumuştum yakın zamanda. https://www.bizimsakarya.com.tr/seahta-bel-ve-boyun-fitiginda-ameliyatsiz-tedavi-uygulamasi-basladi https://www.sakaryaanaliz.com.tr/haber/seahta-bel-ve-boyun-fitiginda-ameliyatsiz-tedavi-uygulamasi-basladi-10902 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu arada yeri gelmişken bununla ilgili de bir kaç bilgi vereyim. Yaklaşık 5-6 yıldır yaygınlaşan bir sistem bu Nükleoplasti. Mekanizma baskı olan sinir uçlarını radyofrekans dalgaları ile duyarsızlaştırma üzerine kurulu. Başlangıç seviye bel ve boyun fıtıklarında endikasyonu var. Mucize değil. Başarısızlık oranı %20-30 civarında. İleri seviye fıtıklarda yani artık güç kaybı, düşük ayak, el ve bacakta uyuşma tarzı belritilerin geliştiği fıtıklarda endikasyonu yok. Bu kısım önemli zira piyasada sırf para için bu tarz fıtıklarda yapan kişiler olabiliyor aldanmamak lazım. Kişiler diyorum zira para için endiaksyonu olmayan tedavileri uygulayan kişilere Hekim demek mümkün değil. Ağrı Allah'ın bize koyduğu bir check mekanizması. Ağrı kesilip süreç devam ederse işte o zaman ciddi ve telafisi olmayan sıkıntılar olabiliyor. Nükleoplasti ile birlikte lazer ve ozon gibi uygulamalar kombine edilebiliyor. Başarılı sonuçları var. Başta @Haşmet Güngör abime sonrasında tüm hastalarımıza şifa dileklerimle ... 6 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Cem Dilmen yazdı: Ya BABA ne uğraşıyon oralarda atla gel ben hemen halledeyim benim hastanede fizik, ameliyat ne gerekiyorsa. Yaşamayın İstanbul'da diyorum dinleyen yok ki Cem Dilmen yazdı: Bu arada yeri gelmişken bununla ilgili de bir kaç bilgi vereyim. Yaklaşık 5-6 yıldır yaygınlaşan bir sistem bu Nükleoplasti. Mekanizma baskı olan sinir uçlarını radyofrekans dalgaları ile duyarsızlaştırma üzerine kurulu. Başlangıç seviye bel ve boyun fıtıklarında endikasyonu var. Mucize değil. Başarısızlık oranı %20-30 civarında. İleri seviye fıtıklarda yani artık güç kaybı, düşük ayak, el ve bacakta uyuşma tarzı belritilerin geliştiği fıtıklarda endikasyonu yok. Bu kısım önemli zira piyasada sırf para için bu tarz fıtıklarda yapan kişiler olabiliyor aldanmamak lazım. Kişiler diyorum zira para için endiaksyonu olmayan tedavileri uygulayan kişilere Hekim demek mümkün değil. Ağrı Allah'ın bize koyduğu bir check mekanizması. Ağrı kesilip süreç devam ederse işte o zaman ciddi ve telafisi olmayan sıkıntılar olabiliyor. Nükleoplasti ile birlikte lazer ve ozon gibi uygulamalar kombine edilebiliyor. Başarılı sonuçları var. Başta @Haşmet Güngör abime sonrasında tüm hastalarımıza şifa dileklerimle ... Sevgili Cıvan doktorum. King seni yasakladı. Benden başkası gidemez diyor. Tebaası eksilmesin diye, Marmara dışına da Çıkarmıyor. Çok ağrı olursa algolojiye gidersin dedi 2 dr da . İyileşme konusunda ergen olduğum için umutsuzlar ama her büyük fıtık baskı yapar diye bir şey yok dediler zaman zaman alevlenebilir diyorlar.Dediğinde çok doğru Ağrı alarmdır. kısaca son ana kadar ameliyata direneceğiz. Ben bu durumu özellikle gençlerimize yazdım. Zira her hastalık da ,erken teşhis önemli. Genelde üşüttüm, kas ağrısı diye geçiştirip Dr. gitmiyorlar. Halbuki genç yaşta iyileşme olasılığı çok yüksek. Sevgi ve saygılar. 3 saat önce tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Sevgili Cıvan doktorum. King seni yasakladı. Benden başkası gidemez diyor. Tebaası eksilmesin diye, Marmara dışına da Çıkarmıyor. Çok ağrı olursa algolojiye gidersin dedi 2 dr da . İyileşme konusunda ergen olduğum için umutsuzlar ama her büyük fıtık baskı yapar diye bir şey yok dediler zaman zaman alevlenebilir diyorlar.Dediğinde çok doğru Ağrı alarmdır. kısaca son ana kadar ameliyata direneceğiz. Ben bu durumu özellikle gençlerimize yazdım. Zira her hastalık da ,erken teşhis önemli. Genelde üşüttüm, kas ağrısı diye geçiştirip Dr. gitmiyorlar. Halbuki genç yaşta iyileşme olasılığı çok yüksek. Sevgi ve saygılar. Vay KİNG vay. Kendisi istediğini aldı başkaları faydalansın istemiyor tabi. Olsun abim biz geliriz oraya gerekirse Abi şaka bir yana bir hizmet olursa biliyorsun. Tekrar geçmiş olsun. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Cem Dilmen yazdı: Vay KİNG vay. Kendisi istediğini aldı başkaları faydalansın istemiyor tabi. Olsun abim biz geliriz oraya gerekirse Abi şaka bir yana bir hizmet olursa biliyorsun. Tekrar geçmiş olsun. Sen benim işi çözsene bre! Bırak yaşlı başlı dedelerle uğraşma🍆 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçmiş olsun dedem, acil şifalar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts