Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ANCAK sözleşme gücü artacak olursa o zaman proje isteniyor. Konutlarda istenmiyor şeklinde yazılmış. Ama yerine nasıl bir prosedür var bilmiyorum. Sayaç etrafında yapılabilecek şey en fazla panoya giden hattı kesebilmek için ek bir sigorta olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek 6 amper 4kw. içer sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Osman Ünal yazdı: Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. Nasıl yaparız bilmiyorum ama tek faz ile çalıştırınca çok yavaş olur. Üç faz şekilde kurulum yapacağız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts