Çağlar Bayur Cumartesi 21:37 Paylaş Cumartesi 21:37 şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 21:44 Yazar Paylaş Cumartesi 21:44 Mehmet Göktürk yazdı: ANCAK sözleşme gücü artacak olursa o zaman proje isteniyor. Konutlarda istenmiyor şeklinde yazılmış. Ama yerine nasıl bir prosedür var bilmiyorum. Sayaç etrafında yapılabilecek şey en fazla panoya giden hattı kesebilmek için ek bir sigorta olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 22:10 Paylaş Cumartesi 22:10 Çağlar Bayur yazdı: şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek 6 amper 4kw. içer sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Osman Ünal yazdı: Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. Nasıl yaparız bilmiyorum ama tek faz ile çalıştırınca çok yavaş olur. Üç faz şekilde kurulum yapacağız. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 6 amper 4kw. içer sorun olmaz. Hocam 4 kw gibi düşük hızlarda şarj ederken kayıp ne kadar olur. Özellikle soğukta çok artar mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Hocam 4 kw gibi düşük hızlarda şarj ederken kayıp ne kadar olur. Özellikle soğukta çok artar mı? bişi olmaz daha sağlıklı deret etmeyin. Araç 1-2 saat daha fazla uyanık kalacak hepsi o. Pil için daha iyi. %91 ile şarj ediyorsa 10 amperde 5 amperde de diyelim %88 ile eder. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts