Çağlar Bayur Cumartesi 21:37 Paylaş Cumartesi 21:37 şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 21:44 Yazar Paylaş Cumartesi 21:44 Mehmet Göktürk yazdı: ANCAK sözleşme gücü artacak olursa o zaman proje isteniyor. Konutlarda istenmiyor şeklinde yazılmış. Ama yerine nasıl bir prosedür var bilmiyorum. Sayaç etrafında yapılabilecek şey en fazla panoya giden hattı kesebilmek için ek bir sigorta olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 22:10 Paylaş Cumartesi 22:10 Çağlar Bayur yazdı: şarj ederken bulaşık çamaşır makinesi açılırsa sıkınıtı çay da mı içmeyek 6 amper 4kw. içer sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Pazar 16:29 Paylaş Pazar 16:29 Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazar 17:41 Yazar Paylaş Pazar 17:41 Osman Ünal yazdı: Benim gibi yapın, saatin yanındaki kak ve sigorta muhtemelen mühür altındadır, daha sonrasında mühür olmayan bir sigorta daha vardır. o sigortadan bağlantı yapın. Hatta ben şöyle yaptım, o son sigortadan çıkan fazlardan birini boşa düşürüp sadece arabanın şarj hattını o faza bağladım. 10 A ile şarj ediyorum yaklaşık 5-6 aydır problem yok. Nasıl yaparız bilmiyorum ama tek faz ile çalıştırınca çok yavaş olur. Üç faz şekilde kurulum yapacağız. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 08:29 Paylaş Pazartesi 08:29 Mehmet Göktürk yazdı: 6 amper 4kw. içer sorun olmaz. Hocam 4 kw gibi düşük hızlarda şarj ederken kayıp ne kadar olur. Özellikle soğukta çok artar mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:15 Paylaş Pazartesi 10:15 Mahmut Yıldız yazdı: Hocam 4 kw gibi düşük hızlarda şarj ederken kayıp ne kadar olur. Özellikle soğukta çok artar mı? bişi olmaz daha sağlıklı deret etmeyin. Araç 1-2 saat daha fazla uyanık kalacak hepsi o. Pil için daha iyi. %91 ile şarj ediyorsa 10 amperde 5 amperde de diyelim %88 ile eder. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Kurulum işi bu akşam itibari ile tamamlandı. Evin sözleşme gücü 7 kw olduğu için 6 amper 4 kw ile şarj edeceğim. Şarjı mümkün mertebe gece yaparak 3 kw gücü eve ayıracağım. Kettle ve tost makinesi gibi ısıtıcılar bile kullanılsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Dışarıya koyduğumuz panoda kaçak akım rölesi, sigorta ve 5x16 priz oldu. Cihazı panoya koyacaktım ama arkadaş özellikle yazın ısınma yapabilir, dışarıda dursun dedi, sabitleme aparatını dışarıya taktık. Pano içine cihazı koyabilirim, altyapısını buna uygun yaptık. @Servet Aydın abi 6 amperde bu cihazı panoya koyup kilitlesem şarj sırasında sorun yapar mı? Böyle bir ısınma oluyor mu? Cihazı smartlife uygulaması ile eşleştirdim (tüya yazıyordu ama hepsi aynı zaten) aracın şarj yüzdesi görünmüyor, sadece amper, güç vs var 19 saat önce tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Alt ve üstten delikler aç hava akışı olsun. 6kw az değil Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Alt ve üstten delikler aç hava akışı olsun. 6kw az değil Altta araca takılan ucun geçebileceği ebatta delik var, sanırım 8-10 cm vardır genişliği. Üstten açmadık ihtiyaç olmadığı için ama ona bir filtre yaparak delikler delebilirim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Üstten açarsan su girebilir yandan açsan olmaz mı? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Emre Şimşek yazdı: Üstten açarsan su girebilir yandan açsan olmaz mı? Olduğu yerin üstü kapalı, kasıtlı olarak bir şey yapılmazsa su giremez yani. 10.5 saat boyunca 4 kw (6 amper) ile şarj oldu, cihaz panonun yanındaydı sıcaklık 30-32 dereceyi hiç geçmedi. Pano içerisine koyarım diye düşünüyordum ama bu ısınma konusundan dolayı belki bu şekilde kullanabilirim. Cihazın ucu kilitli araçta, en fazla kabloyu keserek alabilirler Kullandıkça iyileştirme yapacağım gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Şarjda iken kabloyu kesecekler için kenarda faraş hazır olsun. Birde küçük kavanoz 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Şarjda iken kabloyu kesecekler için kenarda faraş hazır olsun. Birde küçük kavanoz Boğaz köprüsünden savursak kabul olurmu ? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Şarjda iken kabloyu kesecekler için kenarda faraş hazır olsun. Birde küçük kavanoz Plastik panoyu kırıp sigortayı kapatma opsiyonu var ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ebesinin körü ne diyim 😁 Ersen Tapan yazdı: Boğaz köprüsünden savursak kabul olurmu ? Kaş'ta yapalım töreni 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ankara olmadı, Aydın İzmir toplantısı mı yapsak.. Yeni motor ve araba epey çoğaldı o tarafta Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ankara olmadı, Aydın İzmir toplantısı mı yapsak.. Yeni motor ve araba epey çoğaldı o tarafta Güzel olur bence 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ankara olmadı, Aydın İzmir toplantısı mı yapsak.. Yeni motor ve araba epey çoğaldı o tarafta eski bayi toplantılarını mı özledin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: eski bayi toplantılarını mı özledin Sorma.. çok özledim. 3 gün sürerdi bir toplantı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sorma.. çok özledim. 3 gün sürerdi bir toplantı. Ne karları varmış şirketlerin o zaman... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Ne karları varmış şirketlerin o zaman... Haklısın hocam. şimdi her şeyden kıstılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts