Çağatay Özsoy 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar, 2022 Model Suzuki Swift 1.2 Mild Hybrid sahibiyim, orjinal halis mulis japon olmasına rağmen motor kısmından motor ısındıktan sonra kayış, fan teklemesine benzer bir ses geliyor. Sorun ya gergilerden ya kayıştan ya devirdaim pompasından geliyor gibi ama sanayide anlayan usta bulamadım, istanbulda bu arabadan anlayan bildiğiniz usta var mıdır? Zaten parça olarak mecburen orjinal servisten alacağım için hiç uğraşmadan servise mi bıraksam acaba? Youtube eklerken sadece bağlantıya sahipler erişsin diye bişey yaptım umarım görüntüleyebilirsiniz. 15 saat önce tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce bi video daha ekledim, cevap vermezseniz bir kaç tane daha yükleyebilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çok net duyulan bir tik tik sesi var. Bunu nasıl ustalar anlayamadı? Kayış bölgesinden yana şansımı kullanıyorum. Maslak'ta No Name Osman usta illa ki yardımcı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Benim araçta geleneksel şarj dinamosu (alternatör) ve marş motoru yerine ISG (Integrated Starter Generator - Entegre Marş Jeneratörü) kullanılıyormuş, umarım ondan gelmiyordur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce suzuki servisi dışarıya parça satışı yapıyor mu? hybrit motorda arıza oluşunca sanayide işiniz biraz zor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Basit bunu anlamak. Kayış sökülecek, kasnaklara ip bağlanıp çekilecek. Hangisi bozuk dönünce belli olur 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben gerginin bozulduğunu şu arkadaşın bir ucunu gergiye bir ucunu kulağıma dayayarak tespit etmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağatay Özsoy yazdı: Sorun ya gergilerden ya kayıştan ya devirdaim pompasından geliyor gibi ama sanayide anlayan usta bulamadım, istanbulda bu arabadan anlayan bildiğiniz usta var mıdır? Yıldıray ustaya gidebilirsin bostancı oto sanayide Yıldırım Suzuki dükkan ismi Çağlar Bayur yazdı: suzuki servisi dışarıya parça satışı yapıyor mu? hybrit motorda arıza oluşunca sanayide işiniz biraz zor olabilir yapıyor abi geçen hafta gittim termostat aldım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Basit bunu anlamak. Kayış sökülecek, kasnaklara ip bağlanıp çekilecek. Hangisi bozuk dönünce belli olur bişey sökmesek ip felan elimizi kolumuzu kaptırmasak? Köksal Yılmaz yazdı: Ben gerginin bozulduğunu şu arkadaşın bir ucunu gergiye bir ucunu kulağıma dayayarak tespit etmiştim. +1 bir de stetoskop un ucunu çıkartıyoruz düz boru kalıyor onunla dikkatlice ses yer tespiti yapılabiliyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Ben gerginin bozulduğunu şu arkadaşın bir ucunu gergiye bir ucunu kulağıma dayayarak tespit etmiştim. Devrekten baston falan getirtsek 🤔🫣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bişey sökmesek ip felan elimizi kolumuzu kaptırmasak? +1 bir de stetoskop un ucunu çıkartıyoruz düz boru kalıyor onunla dikkatlice ses yer tespiti yapılabiliyor. Yav marşa basmıycaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts