İçeriğe Yönlendir

Suzuki Swift Özel Servis veya Usta Önerisi

Çağatay Özsoy

Recommended Posts

Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

Yetkili servisine gittim, devir daim değil kompresörden yapıyor dediler ama kayıştada yara varmış, neyse kayışı değiştirdik kesilir diye kesilmedi. Sanayide kompresörün rulmanını değiştirdik kesilmedi (sabahları ilk çalıştırmada hafif ibre oynaması vardı kompresör rulmanı sonrası o kesildi).

Dün yetkili serviste alt ve üst gergileri değiştirdim, ayrıca küçük kayış fiyatında uygunmuş değiştirdim, şimdi kayış sesi kesildi ama 1000 devir civarlarında motor ısındıktan sonra gelen bozuk fan sesine benzer tıkırtı sesleri geliyor, eskiden kayış kaçırma ile karışık geliyordu o artık gelmiyor sanırım ama daha çok yeni, bir hafta on güne eski haline döner mi bilmiyorum ..  bakalım bundan ne çıkacak?

Neyse gelişmeleri yazmaya devam edeceğim, belki aynı arıza denk gelen olursa internetten görüp gelir. Birde japon arabası sorunsuz olur derler, bu işler şans işi. Ama şu kadarını söyleyeyim hibrit araçların kullanıcıya getirisi pek yok, evet firmalar bu sayede Euro normlarını tutturuyorlar ama bakım veya arıza parası yakıttan daha fazla tutuyor, bundan sonraki aracım ya tam elektrikli ya düz atmosferik/turbolu olacak

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...