H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yeni bir haber gördüm, diğer başlıklara baktım çok uygun gelmedi. Böyle bir başlık açtım. Elektrikli araçlar için "Dijital Batarya" pasaportu geliyormuş. Linki aşağıda: https://ticaret.gov.tr/dis-iliskiler/yesil-mutabakat/ab-dongusel-ve-surdurulebilir-sanayi-politikalari/ab-batarya-mevzuati/dijital-batarya-pasaportu Yeni gelişmeleri bu başlık altında paylaşalım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. " 2 kWh’den fazla kapasiteye sahip" diyor Sani... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. scooterlara özgürlük ver yahu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce "endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde..... Yorum bağlantısı
Recommended Posts