İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araç ÖTV, MTV, Yönetmelikler ve Yasal Gelişmeler vb.

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Yeni bir haber gördüm, diğer başlıklara baktım çok uygun gelmedi. Böyle bir başlık açtım. Elektrikli araçlar için  "Dijital Batarya" pasaportu geliyormuş. Linki aşağıda:

https://ticaret.gov.tr/dis-iliskiler/yesil-mutabakat/ab-dongusel-ve-surdurulebilir-sanayi-politikalari/ab-batarya-mevzuati/dijital-batarya-pasaportu

Yeni gelişmeleri bu başlık altında paylaşalım. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Sani Gerşon yazdı:

2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım.

" 2 kWh’den fazla kapasiteye sahip" diyor Sani...:unsure2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

scooterlara özgürlük ver yahu

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

"endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde.....

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

"endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde.....

Togg otomobil demiyorlar, akıllı araç diyorlar.

Yorum bağlantısı
Halit Demir

Benim bildiğim  elektriklileri bu kadar ucuz gezdirmezler orda burda min. Lpg li kadar km ye yakıt ücretini çıkarırlar birşekilde😁 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...