H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yeni bir haber gördüm, diğer başlıklara baktım çok uygun gelmedi. Böyle bir başlık açtım. Elektrikli araçlar için "Dijital Batarya" pasaportu geliyormuş. Linki aşağıda: https://ticaret.gov.tr/dis-iliskiler/yesil-mutabakat/ab-dongusel-ve-surdurulebilir-sanayi-politikalari/ab-batarya-mevzuati/dijital-batarya-pasaportu Yeni gelişmeleri bu başlık altında paylaşalım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. " 2 kWh’den fazla kapasiteye sahip" diyor Sani... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. scooterlara özgürlük ver yahu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce "endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde..... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Doğan Arşiray yazdı: "endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde..... Togg otomobil demiyorlar, akıllı araç diyorlar. Yorum bağlantısı
Halit Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Benim bildiğim elektriklileri bu kadar ucuz gezdirmezler orda burda min. Lpg li kadar km ye yakıt ücretini çıkarırlar birşekilde😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Halit Demir yazdı: Benim bildiğim elektriklileri bu kadar ucuz gezdirmezler orda burda min. Lpg li kadar km ye yakıt ücretini çıkarırlar birşekilde😁 avrupada da böyle vaziyet. kendin üretiyorsan ucuz yoksa ucuz değil. elektrik daha pahalı olabilir, olacaktır. Bazı avrupa ülkelerinde evde kendin üretmiyorsan sokaktaki şarj daha ucuz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ucuza olmaz hiçbirşey, akaryakıttan alınan vergide herşeyde aynen elektrikliye yansıyacak, bu iş sadece zamana bakar ve bir bakımşısınız cepten çıkanda aynı, evde elektrik üretmede farketmez, hatta üretmek bile istemeyceksiniz, neyse henüz zaman varken sayınız çok azken keyfini sürün bu arada T8X ten haber varmı Mehmet hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ucuza olmaz hiçbirşey, akaryakıttan alınan vergide herşeyde aynen elektrikliye yansıyacak, bu iş sadece zamana bakar ve bir bakımşısınız cepten çıkanda aynı, evde elektrik üretmede farketmez, hatta üretmek bile istemeyceksiniz, neyse henüz zaman varken sayınız çok azken keyfini sürün bu arada T8X ten haber varmı Mehmet hocam? işleri zor. yok bana bir haber gelmedi. multimedya ile bir proje peşindeyiz ama herkes jön olmak istiyor. bakalım . Biri de bulaşığı yıkamalı filimde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: işleri zor. yok bana bir haber gelmedi. multimedya ile bir proje peşindeyiz ama herkes jön olmak istiyor. bakalım . Biri de bulaşığı yıkamalı filimde. en sevmediğim durumlardan, işin zor gerçekten... Yorum bağlantısı
Recommended Posts