H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:20 Paylaş Dün saat 08:20 Yeni bir haber gördüm, diğer başlıklara baktım çok uygun gelmedi. Böyle bir başlık açtım. Elektrikli araçlar için "Dijital Batarya" pasaportu geliyormuş. Linki aşağıda: https://ticaret.gov.tr/dis-iliskiler/yesil-mutabakat/ab-dongusel-ve-surdurulebilir-sanayi-politikalari/ab-batarya-mevzuati/dijital-batarya-pasaportu Yeni gelişmeleri bu başlık altında paylaşalım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 08:27 Paylaş Dün saat 08:27 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:31 Yazar Paylaş Dün saat 08:31 Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. " 2 kWh’den fazla kapasiteye sahip" diyor Sani... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 Ah, evet, yanlış okumuşum, pardon 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:02 Paylaş Dün saat 11:02 Sani Gerşon yazdı: 2kwh altı ürünler için denmiş. Bu anladığım kadarıyla scootler'lar vs gibi elektrikli ürünler için geçerli. Elektrikli ve hibrit araçları kapsamıyor sanırım. scooterlara özgürlük ver yahu 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 "endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde..... 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 13:48 Paylaş Dün saat 13:48 Doğan Arşiray yazdı: "endüstriyel ve elektrikli araç" diyor... forklikft manlift vs gibi anlıyorum arkadaşlar. elektrikli otomobil demesi gerekmezmiydi arabaları kastediyor olsa. mesela togg akıllı cihaz o hariç herhalde..... Togg otomobil demiyorlar, akıllı araç diyorlar. Yorum bağlantısı
Halit Demir Dün saat 15:35 Paylaş Dün saat 15:35 Benim bildiğim elektriklileri bu kadar ucuz gezdirmezler orda burda min. Lpg li kadar km ye yakıt ücretini çıkarırlar birşekilde😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Halit Demir yazdı: Benim bildiğim elektriklileri bu kadar ucuz gezdirmezler orda burda min. Lpg li kadar km ye yakıt ücretini çıkarırlar birşekilde😁 avrupada da böyle vaziyet. kendin üretiyorsan ucuz yoksa ucuz değil. elektrik daha pahalı olabilir, olacaktır. Bazı avrupa ülkelerinde evde kendin üretmiyorsan sokaktaki şarj daha ucuz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce ucuza olmaz hiçbirşey, akaryakıttan alınan vergide herşeyde aynen elektrikliye yansıyacak, bu iş sadece zamana bakar ve bir bakımşısınız cepten çıkanda aynı, evde elektrik üretmede farketmez, hatta üretmek bile istemeyceksiniz, neyse henüz zaman varken sayınız çok azken keyfini sürün bu arada T8X ten haber varmı Mehmet hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ucuza olmaz hiçbirşey, akaryakıttan alınan vergide herşeyde aynen elektrikliye yansıyacak, bu iş sadece zamana bakar ve bir bakımşısınız cepten çıkanda aynı, evde elektrik üretmede farketmez, hatta üretmek bile istemeyceksiniz, neyse henüz zaman varken sayınız çok azken keyfini sürün bu arada T8X ten haber varmı Mehmet hocam? işleri zor. yok bana bir haber gelmedi. multimedya ile bir proje peşindeyiz ama herkes jön olmak istiyor. bakalım . Biri de bulaşığı yıkamalı filimde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: işleri zor. yok bana bir haber gelmedi. multimedya ile bir proje peşindeyiz ama herkes jön olmak istiyor. bakalım . Biri de bulaşığı yıkamalı filimde. en sevmediğim durumlardan, işin zor gerçekten... Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Yav işte bırakın o şekilde veya bu şekilde, avrupa birliği veya bütün ülkeler yani kapitalist modern düzen sizden bu parayı alacak yedirirler mi. Çevre mevre faso fiso hikaye hep. Önce robotlara ve makinelere araba ürettiriyorlar, sonra o arabayı alabilmeniz için insanları köle gibi çalıştırıyorlar, sonra o arabayı alıp kendi vergilerimizle yapılan yollarda sürdüğümüz için tekrar para alıyorlar, yetmiyor bu arabanın üretilebilmesi için gerekli değerli madenler için savaş çıkartıp aynı savaşta yine insanları kullanıyorlar. Büyük resmi gördüm bu sabah yetti gari. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Keyfini sürmeye devam Gittiği yere kadar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Elektriklinin önü açık. Vergi anlamında yani o değil de acilen ülkenin her yerine yeşil enerji + enerji depolama tesisleri kurulmalı. Araçlardaki performansı düşen piller bu merkezlerde uzun sene çalışabilir. Çöp de olmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: acilen ülkenin her yerine yeşil enerji + enerji depolama tesisleri kurulmalı. bizden yarı kapasitede güneş alabilen ülkeler üsküdarı geçti Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bizden yarı kapasitede güneş alabilen ülkeler üsküdarı geçti geçerken boğuldular ama. Altyapı eski. Depolama yok. Bu şekilde fosilden bir an bile uzaklaşılmaz. Depolama şart Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçerken boğuldular ama. Altyapı eski. Depolama yok. Bu şekilde fosilden bir an bile uzaklaşılmaz. Depolama şart Bunu yapıyorlar epdk geri satışı akşam7-12 arası yüksek fiyat yapsa herkes eve takar Eski araç aküleri böyle modüle çevriliyor Yorum bağlantısı
Hamit inan 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: avrupada da böyle vaziyet. kendin üretiyorsan ucuz yoksa ucuz değil. elektrik daha pahalı olabilir, olacaktır. Bazı avrupa ülkelerinde evde kendin üretmiyorsan sokaktaki şarj daha ucuz. Onunda kolayı var. Araca elektrik saati gibi bir uygulama zorunlu koşulur. Muayene zamanı sayaç değerine göre vergi alınır. Duymasınlar aramızda kalsın 😁 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce (düzenlendi) tostos 3 silindir defterini kapayıp yeniden 4 silindire dönüyormuş, ee devir uzunca bir süre içten yanmalının olacak zaten, yapacak birşey yok, hidrojen pilli elektrikliler yada direk hidrojen yakan içten yanmalılar gelene dek böyle, elektrik motoruyla olur ama pille olmaz bu iş. 17 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts