GÖKAY GÜLER Dün saat 07:47 Paylaş Dün saat 07:47 (düzenlendi) Merhabalar, 1.3 Ctdi 240.000 km'de aracım var. Dpf iptal edilmiş. Bu marka için kullanabileceğim en kaliteli yağ ne olur ? AKlımda 3 marka var şu an. Dexos 2 onaylı Mobil 1 esp 5-30 Tam sentetik, Gm 5-30 dexos 2,Luqui moly 5-30. Normal'de son bakım'da lq 5-30 koydurmuştum. Dün saat 08:00 tarihinde GÖKAY GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 07:59 Paylaş Dün saat 07:59 orjinal olduğuna emin olduğunuz 5.30 hangisiyse onu alırdım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 08:10 Paylaş Dün saat 08:10 Eski 1.6 atmosferik Astra J aracıma LM 5-30 koyuyordum. Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Eski 1.6 atmosferik Astra J aracıma LM 5-30 koyuyordum. Bende son bakımda ondan koydurdum. Opel özel servisine söylemiştim, bir dahaki bakımda gene bunu koyacağımı. Ustanın bana söylediği şey castrol koyulması gerektiği idi. Lm sırf reklam demişti. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce GÖKAY GÜLER yazdı: Bende son bakımda ondan koydurdum. Opel özel servisine söylemiştim, bir dahaki bakımda gene bunu koyacağımı. Ustanın bana söylediği şey castrol koyulması gerektiği idi. Lm sırf reklam demişti. Ben Mobil ESP den sonra geçiş yapmıştım araba daha sessiz ve titreşimsiz gelmişti o dönem. Ek olarak sanki bir tık performans farkı da görmüştüm. Sürekli gittiğim bir yolun rampasında araba rampanın ortasına doğru 2 ye düşerken LM de rampanın sonuna doğru düşerdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts