Emin Önal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun Mert. İyi bir şey herhalde Bende yok hiç bu bilgiler ya. Dümdüz okuyorum yarısını anlamadım Örnek: Mert Yeldan yazdı: Freni nasıl yaptıracağız Abs modülü koyalım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çok güzel olmuş. Müstakil olsa yaparız diye düşündüğümüz şeyler. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Gök yazdı: Bende bu aletten var Tüm gün rahatlıkla PC TV kahve makinası her türlü aleti takıp kullanıyorum Ecoflow river pro 2 cihazın adı Piyasadaki en iyi markalardan biri, pil kalitesi çok yüksek diyorlar. Bende bunun 2kw olan güç istasyonunu düşünüyorum da 50 bin liracık Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Mert. İyi bir şey herhalde Bende yok hiç bu bilgiler ya. Dümdüz okuyorum yarısını anlamadım Örnek: Abs modülü koyalım Esp de koyalım Mahmut Yıldız yazdı: Çok güzel olmuş. Müstakil olsa yaparız diye düşündüğümüz şeyler. Microinverter işte müstakil olmayan evler için bir şey. Güney cephe balkon varsa balkona esnek güneş paneli kullanıp üretilebilir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mert Yeldan yazdı: Microinverter işte müstakil olmayan evler için bir şey. Güney cephe balkon varsa balkona esnek güneş paneli kullanıp üretilebilir. Güney cehpe balkon var da önünde bina olmasaydı iyi olurdu Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu nasıl bişiy resim yokmu. Güneş panosu, zımbırtılar, ben böyle düz yazı okuyunca kafamda canlandıramıyorum. Yapay zeka çağında ne fotosu yav; 1 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fotoğraftaki kişi hariç gerisi tamamen aynı 😂 Mahmut Yıldız yazdı: Güney cehpe balkon var da önünde bina olmasaydı iyi olurdu hallederiz onu, sen foto at cepheden bi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mert Yeldan yazdı: Var işte onun kontrolcüsü de totalde maliyet, şuan o işe girmem pek mantıklı durmuyor. nükleer olsa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sivas'ta mezrada en yakın yerleşim yerine 8 kilometre uzaktaki 4 tane çiftlik Toprak evinin bile çökmeyen elektriği var sen Kocaeli'de nasıl elektriksiz kalıyorsun hayret ediyorum. O kadar gün orada kaldım Bir kere voltaj düştü gene televizyonu çalıştırabiliyorduk. Kocaeli Belediyesi'nin saygı ile anıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 3 faz olmasa ev bende düşünüyordum bu sistemi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Güzel düşünce ve uygulama sonucu keyif verici bir iş olmuş, hayırlı olsun güle güle kullan Mert... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: nükleer olsa Bodrum katımız müsait de, su sıkıntılı. Nasıl soğutacağız. Ali Darbaz yazdı: Sivas'ta mezrada en yakın yerleşim yerine 8 kilometre uzaktaki 4 tane çiftlik Toprak evinin bile çökmeyen elektriği var sen Kocaeli'de nasıl elektriksiz kalıyorsun hayret ediyorum. O kadar gün orada kaldım Bir kere voltaj düştü gene televizyonu çalıştırabiliyorduk. Kocaeli Belediyesi'nin saygı ile anıyorum Haberlere bile çıktık ya sen ne diyorsun Geçenlerde de asansör panomuzu değişmek zorunda kaldık. Önce motor devrini okuyan recievir bozuldu, sonra onu kontrol eden kartı bozuldu. Sadece bunlar değişecekti ki bi baktılar pano da yanık var. Üç asansör firması elektrik dalgalanmasına işaret etti. Daire başına 15 liraya maal oldu Serhan Gürbüzol yazdı: Güzel düşünce ve uygulama sonucu keyif verici bir iş olmuş, hayırlı olsun güle güle kullan Mert... Yarım saatte bi uygulamadan üretime bakıyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sivas'ta mezrada en yakın yerleşim yerine 8 kilometre uzaktaki 4 tane çiftlik Toprak evinin bile çökmeyen elektriği var sen Kocaeli'de nasıl elektriksiz kalıyorsun hayret ediyorum. O kadar gün orada kaldım Bir kere voltaj düştü gene televizyonu çalıştırabiliyorduk. Kocaeli Belediyesi'nin saygı ile anıyorum Elektriğin belediye ile alakası yok Nüfus yoğunluğu ve altyapı arasındaki uyumun doğru olmadığı yerde sorun yaşanır. 100000 nüfuslu yerde yapılan altyapıyı 200000 nüfuslu yere aynen yaparsanız sorun yaşanmama ihtimali nedir? Elektrik dağıtım firmaları altyapıdan sorumlu, öncesinde de TEK vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bildirim geldi, beş dakika önce elektrik gitmiş 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: 3 faz olmasa ev bende düşünüyordum bu sistemi. Hımmm bu tabi tek faz içindi dimi? Ben konudan çıkayım kasmasın:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts