Mehmet Ozyurek Dün saat 07:54 Paylaş Dün saat 07:54 Mehmet Göktürk yazdı: valla ben dahil değilim . anlaştılar birisiyle bi kazancımız var tabi geri satış var ama arada firma da var yani miktar düşük kazançta biraz daha ama win-win. Bu arada zonno gazete çıkardım gazetede türkiyenin anlık tüketimini görüyorsunuz? Hangi gazete bunu veriyo? Gazetenin linkini alalım lütfen. Bakalım neler yazmış Köşe yazarları kim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:34 Paylaş Dün saat 11:34 Mehmet Göktürk yazdı: https://gazete.zonno.ai Otomobil incelemesi yaptılarım Zonno'ya Mehmet Ozyurek yazdı: Otomobil incelemesi yaptılarım Zonno'ya Örnek; Mg ZS Ev 2023 modeli incelesin, her detayını çıkarsın. Gazetede yayınlasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:13 Paylaş Dün saat 12:13 mail göndererek köşe yazısı atabileceksiniz. Ali Darbaz'a yer verecem Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Dün saat 12:35 Paylaş Dün saat 12:35 Mehmet Göktürk yazdı: mail göndererek köşe yazısı atabileceksiniz. Ali Darbaz'a yer verecem Elinize sağlık Göktürk hocam.. Neyse ki AI olunca editöre de ihtiyaç kalmayacak. Bence zonno forumun genelinde de iletiler gönderilmeden editörlük yapsın. Bazı şeyleri 4-5 defa okuyorum yine anlamıyorum 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:13 Paylaş Dün saat 13:13 Mehmet Göktürk yazdı: mail göndererek köşe yazısı atabileceksiniz. Ali Darbaz'a yer verecem Artık amatör psikletciyim, üstelik bedeve yakıt maliyetide yok. O nedenle benim zamanımda kısıtlı artık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Artık amatör psikletciyim, üstelik bedeve yakıt maliyetide yok. O nedenle benim zamanımda kısıtlı artık. kayıtlar için ne zaman satın alındı? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Bugün hiç güneş açmadı. Aksine evde de tüketim fazlaydı. Üretim; 1.17 kw Tüketim; 9,76 kw Tasarruf oranı %12 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Paneller 80-150 watt üretim yapmış saatte Doğrudan güneş ışığı olmasa da havanın aydınlık olması yine bir miktar üretim için yeterli demek ki 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mert Yeldan yazdı: Doğrudan güneş ışığı olmasa da havanın aydınlık olması yine bir miktar üretim için yeterli demek ki Senin paneller harika. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce https://teknopedya.com/almanyanin-balkon-ges-ihtilali-tak-calistir-paneller-1-gwa-ulasti Yorum bağlantısı
Recommended Posts