Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Dün (12.04.2026) güneşten 2.5 kw elektrik üretmişiz. Şebekeden de 7 kw çekmişiz. Pazar olunca ütü, fırın, çamaşır vs baya makine çalıştı. Bugün de (13.04.2026) 2,15 kw ürettik güneşten. 5.6 kw da şebekeden çektik. 2 saat önce tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Chat Gpt ye göre şuan güneş 40 derece açı ile geçiyor. Temmuz gibi 10 dere açı ile geçik daha dik açı oluşturunca üretim 3 kW olacak günlük. Benim panelleri kurduğum yer rüzgar aldığı için rüzgar alıp uçmaması için düşük açıda kurdum. Böyle olunca güneş açısı 25 derecenin üstünde olduğunda verimim düşüyormuş. Gpt öyle diyor 600w panellerle bu mevsimde şuana kadar en fazla 440 watt gibi gördüm. Yaza 500 ü geçeriz gibi. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Panellerin temizliği nasil oluyor? 2 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Panellerin temizliği nasil oluyor? Su ve fırça. Daha temizlemedim gerçi. Ayda bir yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim pc ye 3 fanlı ekran kartı takınca fatura 500 liradan 680 tl ye çıktı. Ne yapsak bilemedim bu elektrik faturalarını. bir panelde benmi taksam. Zaten en üst katta oturuyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mert Yeldan yazdı: Pazar olunca ütü, fırın, çamaşır vs baya makine çalıştı. Hepsini pazara bırakma sende 🤭 akşamdan yap Pazar tasarruf et 🫣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Hepsini pazara bırakma sende 🤭 akşamdan yap Pazar tasarruf et 🫣 akşam güneş yok ama tam tersi hepsini gündüz yapmalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts