Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce https://www.hepsiburada.com/arcelik-beko-arclk-sbp-8w-solar-sirt-cantasi-p-HBCV00005FT2ND evde yokken de elentrik üretimi için Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bırakın da herkes işini yapsın abi. Makarna yiyeceğiz diye buğday hasatına gitmiyoruz . . . 3 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu nasıl bişiy resim yokmu. Güneş panosu, zımbırtılar, ben böyle düz yazı okuyunca kafamda canlandıramıyorum. Azcık araştır netten Haftasonu koyarım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bin tane tablo koyuyorsun. Biz senden motoru da koy diyor muyuz. Daha ne olsun adam yazmış daaa Heç Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: https://www.hepsiburada.com/arcelik-beko-arclk-sbp-8w-solar-sirt-cantasi-p-HBCV00005FT2ND evde yokken de elentrik üretimi için 8w nedir yaa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Kullandığım micro inverter bu marka. Benimki 800w versiyonu ve m versiyonu. Ben Ocak sonunda 3650 liraya aldım. Bu cihaza başka bir markanın firmware yüklemesini yaptırdım. Dolayısıyla deye markasının kendi arayüz cihazını kurmadan telefondan uygulama üzerinden takip edebiliyorum. Temelde kontrol devresi çoğu markanın aynı imiş. DEYE Sun600g3-eu-230 600 W Mikro Inverter Invertör, Entegre Wifi Modülü Ip67 - Fiyatı, Yorumları Güneş panellerim Lexron topcon serisi 295-315 watt kapasiteli. Dİyeceksiniz niye kapasite değişiyor, mppt özellikli inverter kullanınca en idealde 315 watt üretim yapabililyor. NŞA 295 watt. Ben anlık 305 wattı gördüm. Panelleri ikinci el aldım. Herhangi bir kırık çizik vs yoktu. Satan firma da kullanılmadı kargodan git gel oldu. Paketi açıldığı için ikinci el dedi. İkisine 5750 lira verdim. Geri kalan malzemeler de 30x20x2mm alüminyum profil, 6mm kablo kablo soket trapez vida profiller derken 13 ü buldu. 2 saat önce tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mert Yeldan yazdı: Azcık araştır netten Haftasonu koyarım. H.sonuna kadar uykusuz şimdi. Elinize sağlik. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mert Yeldan yazdı: Kullandığım micro inverter bu marka. Benimki 800w versiyonu ve m versiyonu. Ben Ocak sonunda 3650 liraya aldım. Bu cihaza başka bir markanın firmware yüklemesini yaptırdım. Dolayısıyla deye markasının kendi arayüz cihazını kurmadan telefondan uygulama üzerinden takip edebiliyorum. Temelde kontrol devresi çoğu markanın aynı imiş. DEYE Sun600g3-eu-230 600 W Mikro Inverter Invertör, Entegre Wifi Modülü Ip67 - Fiyatı, Yorumları Güneş panellerim Lexron topcon serisi 295-315 watt kapasiteli. Dİyeceksiniz niye kapasite değişiyor, mppt özellikli inverter kullanınca en idealde 315 watt üretim yapabililyor. NŞA 295 watt. Ben anlık 305 wattı gördüm. Panelleri ikinci el aldım. Herhangi bir kırık çizik vs yoktu. Satan firma da kullanılmadı kargodan git gel oldu. Paketi açıldığı için ikinci el dedi. İkisine 5750 lira verdim. Geri kalan malzemeler de 30x20x2mm alüminyum profil, 6mm kablo kablo soket trapez vida profiller derken 13 ü buldu. bu bilgi birikimi var mıydı, yoksa kısa sürede volt amperden başlayıp çalışa çalışa bu noktaya mı gelindi? Bende elektrik hiç yok yaa. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu bilgi birikimi var mıydı, yoksa kısa sürede volt amperden başlayıp çalışa çalışa bu noktaya mı gelindi? Bende elektrik hiç yok yaa. Üniversitede bir dönem seçmeli derslerin birinde elektrik dersi almıştım, faz nötr al götür filan kaldı aklımda bir şeyler 😂😂😂 Şaka bir yana ChatGpt plus aboneliği ve biraz araştırma ile öğrendik bir şeyler. Sana güneş panellerinin nasıl elektrik ürettiğini, panel içerisindeki hücre diziliminin ve akış yönünün önemini anlatmamı ister misin 😂😂 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Konuşma da gpt olmuuuş. Vah yavrucak vah… 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Konuşma da gpt olmuuuş. Vah yavrucak vah… İnceyi görmüşsün hocam 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mert Yeldan yazdı: kuzeyden denize doğru sağlam rüzgar geliyor. Deniz güney yönde. Uçar endişesi oldu. 300-500 watt lık falan bir rüzgar türbini koy. Panele paralel bağla Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 300-500 watt lık falan bir rüzgar türbini koy. Panele paralel bağla Abi türbini koymakla bitmiyor. Dönüş hızını kontrol etmek için frenleme devresi lazım. Dolayısıyla kontrolcüsü farklı türbinlerin. Ayrı maliyet. Bunun yanında da ses gürültü kesin şikayet ederler Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bende bu aletten var Tüm gün rahatlıkla PC TV kahve makinası her türlü aleti takıp kullanıyorum Ecoflow river pro 2 cihazın adı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu bilgi birikimi var mıydı, yoksa kısa sürede volt amperden başlayıp çalışa çalışa bu noktaya mı gelindi? Bende elektrik hiç yok yaa. Vır vır işte ya hepi topu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Bende bu aletten var Tüm gün rahatlıkla PC TV kahve makinası her türlü aleti takıp kullanıyorum Ecoflow river pro 2 cihazın adı Pahalı ama çok iyi cihaz. güneş paneli de giriyor. felaket senaryosuna göre yapılmış. Panel şart hocam buna panel aldın mı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Pahalı ama çok iyi cihaz. güneş paneli de giriyor. felaket senaryosuna göre yapılmış. Panel şart hocam buna panel aldın mı. Panel almadım çünkü laptov TV telefon ve modem takılıyken dahi tüm günü çıkarıyor. Kahve vs de yaparak arada lüksten geri durmadan Bi bütçe olduğunda panelde alacam 4 farklı şekilde şarj oluyor Ev elektriğiyle şarj oluyor Panelle oluyor Arabadan şarj oluyor USB c ile şarj oluyor Sevdiğim nokta akla gelen günlük kullanımdaki her aleti çalıştıracak güçte 1600wat çıkış var Evden çalıştığım için aldım sık elektrik kesiliyor ben hiç etkilenmiyorum 1 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Panel almadım çünkü laptov TV telefon ve modem takılıyken dahi tüm günü çıkarıyor. Kahve vs de yaparak arada lüksten geri durmadan Bi bütçe olduğunda panelde alacam 4 farklı şekilde şarj oluyor Ev elektriğiyle şarj oluyor Panelle oluyor Arabadan şarj oluyor USB c ile şarj oluyor Sevdiğim nokta akla gelen günlük kullanımdaki her aleti çalıştıracak güçte 1600wat çıkış var Evden çalıştığım için aldım sık elektrik kesiliyor ben hiç etkilenmiyorum Ha tamam. ama günlerce kesiirse alırsın bi tane panel. Bombardıman felan gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mert Yeldan yazdı: Abi türbini koymakla bitmiyor. Dönüş hızını kontrol etmek için frenleme devresi lazım. Dolayısıyla kontrolcüsü farklı türbinlerin. Ayrı maliyet. Bunun yanında da ses gürültü kesin şikayet ederler İstersen şikayetleri belediyede nasıl çözebileceğini, memuru kıvama getirecek bir formülü örneklerle anlatabilirim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mert Yeldan yazdı: Abi türbini koymakla bitmiyor. Dönüş hızını kontrol etmek için frenleme devresi lazım. Dolayısıyla kontrolcüsü farklı türbinlerin. Ayrı maliyet. Bunun yanında da ses gürültü kesin şikayet ederler 50-100 dd ile dönen 500w pervane sesini kimse duyamaz. Kanatları hesaplı kitaplı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts