Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Mert. İyi bir şey herhalde Bende yok hiç bu bilgiler ya. Dümdüz okuyorum yarısını anlamadım Örnek: Mert Yeldan yazdı: Freni nasıl yaptıracağız Abs modülü koyalım Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çok güzel olmuş. Müstakil olsa yaparız diye düşündüğümüz şeyler. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: Bende bu aletten var Tüm gün rahatlıkla PC TV kahve makinası her türlü aleti takıp kullanıyorum Ecoflow river pro 2 cihazın adı Piyasadaki en iyi markalardan biri, pil kalitesi çok yüksek diyorlar. Bende bunun 2kw olan güç istasyonunu düşünüyorum da 50 bin liracık Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Mert. İyi bir şey herhalde Bende yok hiç bu bilgiler ya. Dümdüz okuyorum yarısını anlamadım Örnek: Abs modülü koyalım Esp de koyalım Mahmut Yıldız yazdı: Çok güzel olmuş. Müstakil olsa yaparız diye düşündüğümüz şeyler. Microinverter işte müstakil olmayan evler için bir şey. Güney cephe balkon varsa balkona esnek güneş paneli kullanıp üretilebilir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mert Yeldan yazdı: Microinverter işte müstakil olmayan evler için bir şey. Güney cephe balkon varsa balkona esnek güneş paneli kullanıp üretilebilir. Güney cehpe balkon var da önünde bina olmasaydı iyi olurdu Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu nasıl bişiy resim yokmu. Güneş panosu, zımbırtılar, ben böyle düz yazı okuyunca kafamda canlandıramıyorum. Yapay zeka çağında ne fotosu yav; 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Fotoğraftaki kişi hariç gerisi tamamen aynı 😂 Mahmut Yıldız yazdı: Güney cehpe balkon var da önünde bina olmasaydı iyi olurdu hallederiz onu, sen foto at cepheden bi Yorum bağlantısı
Recommended Posts