Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce bağzı ilaveler için yeni yeni şeyler gerekiyordu, hopalörden başladık, anfiler ve teypler hazır. midrange olunca konu sürüsüne bereket dandik olan olmayan, frekansları verilen verilmeyen 5 misli pahalısından ucuzuna çok seçenek türedi. bunlar normal hoparlöre göre biraz ilgi alaka frekans ayarı istiyor. ben iki model arası kalmıştım pioneer 1610 ve jbl 85w65 ikisinin de doğru dürüst bir incelemesi videosu yok, bunlar rus pazarında dolaşımda olan tipler. kısa bir süre türlü denemeler yaptm. bence sonuçlar: teybe direkt bağlanacak ise Jbl den aynı watt ta daha yüksek ve geniş frekans aralığında ses alınıyor. anfiye bağlanıp komple sistem içinde ses tercihinde pioneer öne geçiyor. mıknatısı örümceği kenarı membranı daha kaliteli. jbl de nerede ise arabada var olan üstüne ilave tiz bağlanmadan bile iş yapar bir frekans aralığı var. kısaca mid ses tiz , pioneer daha bas mid ses diyebiliriz. ahan da videosu 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Jbl daha temiz. Özlemişim şu olaylari... 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim focus arka kapı hoparlör patlamış ses açamıyorum. Varsa hediye edecek baba yiğit kabulümdür. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Arabayı alırken meridian sistemli alamadım kapılardaki hoparlörleri bunlar ile değişsek faydası olur mu ki ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Arabayı alırken meridian sistemli alamadım kapılardaki hoparlörleri bunlar ile değişsek faydası olur mu ki ? Bi tik daha üst serilerden olursa faydasi olur ama teyp cikis gucu vs nedir acaba onuda bilmek lazim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: focus arka kapı hoparlör oraya pioneer 1710 kafi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Arabayı alırken meridian sistemli alamadım kapılardaki hoparlörleri bunlar ile değişsek faydası olur mu ki ? gagıldan baktığımda standartta her kapıda 16cm+tiz var standartta, teyp wattı bilmiyorum, meridianda 12 hoparlöre çıkarmış ve 470watt diyor. ilave hoparlörleri nereye nasıl yerleştirmiş bilmem de, sonradan ekleneecek en mantıklı başlangıç ilave şöyle olabilir: https://pioneer-car.eu/tr/tr/deq-s1000a2/deq-s1000a2 s1000a2 alınır, kendi çıkışları gayet kafi, telefon app üstünden frekans vs ayarı var. ön kapılara 16/17 cm component veya midrange , tiz hoparlörler zevke göre artırılabilir. bgaja da illa ufak ta olsa bir sub. arka kapılar orjinal teypte kalır. sonu yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Pioneer körüğü daha sert olmalı. Basit testi var. Göbeğe ağırlık konacak. 100gr gibi. Hangi membran daha fazla indi ise onda ses bandı daha geniş olur. Bunu bilen pek yoktur Yorum bağlantısı
Recommended Posts