Çağlar Bayur 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Serhat Işık yazdı: abi, benim fieatanın arka kapıların hoparlörlerinden güzel ses çıkmıyor. önler 10 numara. ne yapılabilir? 1710 a devam güzel cihaz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Çözüm çok basit. çöz o zaman Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Özlemişim şu olaylari... Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. aracın orj hoparlörü bile öff iyi iş görüyor. @Çağlar BayurAbi Power serisi bass vardı kargolamıştım sana duruyor mu hala Bu arada ikisi arasında JBL tercih edilebilir ama genel bir kanı vardır aklımda kalan; Amerikanlar tizz ve bass, avrupalılar mid. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Onur Demir yazdı: Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Bir yanim nefret etsede bir yanim hala seni seviyor demek bu işte. 😁 Senin araba çok sessiz sessizlige alıştın. Getirim bi Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. O sarj bitirme yolunu gidelim Çorlu Tekirdağ 2 seans terapi 😁 sonunda altinseri mi yesilefe mi müzeyyenmiye bağlanir mevzu 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts