Çağlar Bayur 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Serhat Işık yazdı: abi, benim fieatanın arka kapıların hoparlörlerinden güzel ses çıkmıyor. önler 10 numara. ne yapılabilir? 1710 a devam güzel cihaz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Çözüm çok basit. çöz o zaman Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Özlemişim şu olaylari... Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. aracın orj hoparlörü bile öff iyi iş görüyor. @Çağlar BayurAbi Power serisi bass vardı kargolamıştım sana duruyor mu hala Bu arada ikisi arasında JBL tercih edilebilir ama genel bir kanı vardır aklımda kalan; Amerikanlar tizz ve bass, avrupalılar mid. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Bir yanim nefret etsede bir yanim hala seni seviyor demek bu işte. 😁 Senin araba çok sessiz sessizlige alıştın. Getirim bi Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. O sarj bitirme yolunu gidelim Çorlu Tekirdağ 2 seans terapi 😁 sonunda altinseri mi yesilefe mi müzeyyenmiye bağlanir mevzu 😂 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bir yanim nefret etsede bir yanim hala seni seviyor demek bu işte. 😁 Senin araba çok sessiz sessizlige alıştın. Getirim bi Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. O sarj bitirme yolunu gidelim Çorlu Tekirdağ 2 seans terapi 😁 sonunda altinseri mi yesilefe mi müzeyyenmiye bağlanir mevzu 😂 megane biniyorum günlük, arada huzur için c4 e biniyorum. Dün yazlık lastikleri taktım megana o bile çok farkettirdi ya. Sinan Akgöl yazdı: Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. Alçak arabadan nefret eder oldum. Meganın içine resmen düşüyorum binerken. 2016- 2017 - 2018 model focusların sırasıyla koltuk sırtlığını kırdım. Şirkette adım çıktı bir dönem 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Onur Demir yazdı: megane biniyorum günlük, arada huzur için c4 e biniyorum. Dün yazlık lastikleri taktım megana o bile çok farkettirdi ya. Alçak arabadan nefret eder oldum. Meganın içine resmen düşüyorum binerken. 2016- 2017 - 2018 model focusların sırasıyla koltuk sırtlığını kırdım. Şirkette adım çıktı bir dönem Onur sen çok chill mooda gecmissin. Senin o koltuk sirtligini kirma sanki Focustan öncede olmuştu eskilerde 🙂 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Focustan öncede olmuştu eskilerde yok yok focustu hepsi Sinan Akgöl yazdı: Onur sen çok chill mooda gecmissin Geçen sene 2 hafta Vertigodan hastanede yattım, 2 dizde menisküs yırtığı ve kıkırdak yapıda bozukluk (grade 4) Sıkıyorsa geçme o moda Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: yok yok focustu hepsi Geçen sene 2 hafta Vertigodan hastanede yattım, 2 dizde menisküs yırtığı ve kıkırdak yapıda bozukluk (grade 4) Sıkıyorsa geçme o moda Çok geçmiş olsun vertigo... Benim hatunda 1 hafta yatti tv tavanda duruyor dedigi an olayin ciddiyetini anlamistim. Bir igne ile 15dk da duzeldi ama. Bol balık tuket olmadı balık yaği takviye kesin al eger almiyorsan. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: çöz o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Tamer Topaç yazdı: hayır onsuz çözüm lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts