Çağlar Bayur Dün saat 15:15 Yazar Paylaş Dün saat 15:15 Serhat Işık yazdı: abi, benim fieatanın arka kapıların hoparlörlerinden güzel ses çıkmıyor. önler 10 numara. ne yapılabilir? 1710 a devam güzel cihaz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tamer Topaç yazdı: Çözüm çok basit. çöz o zaman 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Özlemişim şu olaylari... Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. aracın orj hoparlörü bile öff iyi iş görüyor. @Çağlar BayurAbi Power serisi bass vardı kargolamıştım sana duruyor mu hala Bu arada ikisi arasında JBL tercih edilebilir ama genel bir kanı vardır aklımda kalan; Amerikanlar tizz ve bass, avrupalılar mid. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Onur Demir yazdı: Ben hiç özlemedim. Acayip uzaklaştım. Kafam kaldırmıyor. Focal vb. midlerin kalitesi hala tadı damağımda. Bir yanim nefret etsede bir yanim hala seni seviyor demek bu işte. 😁 Senin araba çok sessiz sessizlige alıştın. Getirim bi Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. O sarj bitirme yolunu gidelim Çorlu Tekirdağ 2 seans terapi 😁 sonunda altinseri mi yesilefe mi müzeyyenmiye bağlanir mevzu 😂 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bir yanim nefret etsede bir yanim hala seni seviyor demek bu işte. 😁 Senin araba çok sessiz sessizlige alıştın. Getirim bi Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. O sarj bitirme yolunu gidelim Çorlu Tekirdağ 2 seans terapi 😁 sonunda altinseri mi yesilefe mi müzeyyenmiye bağlanir mevzu 😂 megane biniyorum günlük, arada huzur için c4 e biniyorum. Dün yazlık lastikleri taktım megana o bile çok farkettirdi ya. Sinan Akgöl yazdı: Özal kasa w126 amg borbet siyah alyanli jant. Alçak arabadan nefret eder oldum. Meganın içine resmen düşüyorum binerken. 2016- 2017 - 2018 model focusların sırasıyla koltuk sırtlığını kırdım. Şirkette adım çıktı bir dönem 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Onur Demir yazdı: megane biniyorum günlük, arada huzur için c4 e biniyorum. Dün yazlık lastikleri taktım megana o bile çok farkettirdi ya. Alçak arabadan nefret eder oldum. Meganın içine resmen düşüyorum binerken. 2016- 2017 - 2018 model focusların sırasıyla koltuk sırtlığını kırdım. Şirkette adım çıktı bir dönem Onur sen çok chill mooda gecmissin. Senin o koltuk sirtligini kirma sanki Focustan öncede olmuştu eskilerde 🙂 Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Focustan öncede olmuştu eskilerde yok yok focustu hepsi Sinan Akgöl yazdı: Onur sen çok chill mooda gecmissin Geçen sene 2 hafta Vertigodan hastanede yattım, 2 dizde menisküs yırtığı ve kıkırdak yapıda bozukluk (grade 4) Sıkıyorsa geçme o moda Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Onur Demir yazdı: yok yok focustu hepsi Geçen sene 2 hafta Vertigodan hastanede yattım, 2 dizde menisküs yırtığı ve kıkırdak yapıda bozukluk (grade 4) Sıkıyorsa geçme o moda Çok geçmiş olsun vertigo... Benim hatunda 1 hafta yatti tv tavanda duruyor dedigi an olayin ciddiyetini anlamistim. Bir igne ile 15dk da duzeldi ama. Bol balık tuket olmadı balık yaği takviye kesin al eger almiyorsan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: hayır onsuz çözüm lazım 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adam yaşlı demekki.. Yaşlandıkça tiz duyumu azalıyor abi bende de hastalık tiz dyumla alakası yok o cıstak sesi bitiriyo Servet Aydın yazdı: Senden bahsetmiyo 2 takım 6985 1 takım traş 1 takım tss20 1 tane 302f 904 amfi :D: D arkada tahta masa veya unutulan 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Uğur Çınar yazdı: abi bende de hastalık tiz dyumla alakası yok o cıstak sesi bitiriyo 2 takım 6985 1 takım traş 1 takım tss20 1 tane 302f 904 amfi :D: D arkada tahta masa veya unutulan + Nalan ölürmüsün öldürümüsün bunuda ekleyelim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Arabayı alırken meridian sistemli alamadım kapılardaki hoparlörleri bunlar ile değişsek faydası olur mu ki ? Kemal abi, yeni togg almayı düşünen birine meridian sistemli almasını tavsiye edermisiniz, yoksa gereksiz fiyat artışı mı. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ayhan Asil yazdı: Kemal abi, yeni togg almayı düşünen birine meridian sistemli almasını tavsiye edermisiniz, yoksa gereksiz fiyat artışı mı. doğru veya yanlış meridian fark vereceğime daha üst düzey bir sistem yaptırırım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Onur Demir yazdı: Power serisi bass vardı kargolamıştım sana duruyor mu hala 38jbl. kutuda balkonda dolap içinde. stepne yuvasına girmesi lazım onun Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ayhan Asil yazdı: Kemal abi, yeni togg almayı düşünen birine meridian sistemli almasını tavsiye edermisiniz, yoksa gereksiz fiyat artışı mı. Yüksek ses tercihin varsa almak mantıklı Ben almak istedim alamadım mevcut sisteme küçük dokunuş yapacağım Çağlar Bayur yazdı: gagıldan baktığımda standartta her kapıda 16cm+tiz var standartta, teyp wattı bilmiyorum, meridianda 12 hoparlöre çıkarmış ve 470watt diyor. ilave hoparlörleri nereye nasıl yerleştirmiş bilmem de, sonradan ekleneecek en mantıklı başlangıç ilave şöyle olabilir: https://pioneer-car.eu/tr/tr/deq-s1000a2/deq-s1000a2 s1000a2 alınır, kendi çıkışları gayet kafi, telefon app üstünden frekans vs ayarı var. ön kapılara 16/17 cm component veya midrange , tiz hoparlörler zevke göre artırılabilir. bgaja da illa ufak ta olsa bir sub. arka kapılar orjinal teypte kalır. sonu yok Kayıt ediyorum bunları bunu yapacak iyi bir usta arayışına gireyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: yapacak iyi bir usta arayışına gireyim gebzede var bi tanıdık çay katmer pide pasta üfff digital anfileri bağlamak çok basit çakmaklık kadar akım kafi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gebzede var bi tanıdık çay katmer pide pasta üfff digital anfileri bağlamak çok basit çakmaklık kadar akım kafi Ortamda hali hazirda sigortacida var olumsuz durumlara karşı 😂 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Uğur Çınar yazdı: abi bende de hastalık tiz dyumla alakası yok o cıstak sesi bitiriyo 2 takım 6985 1 takım traş 1 takım tss20 1 tane 302f 904 amfi :D: D arkada tahta masa veya unutulan İnsta da Pioneeroldshop takip et 🫣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ortamda hali hazirda sigortacida var olumsuz durumlara karşı 😂 hasar dosyası deyince bıyıkları titryior Yorum bağlantısı
Recommended Posts