Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Maşallah 🧿 Anca resim at zaten.. göremedik ki bi şunları. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 😂😂 aman agabey ne haddime. Sen bana bütçe çikar evde mi araçta mi yapalim bir sistem. ben ev için istiyorum nasıl bir sistem yapılması gerektiği hakkında fikrim yok bu yüzden bütçe konusunda fikrim yok sadece şunu söyleyebilirim evde dinlerken tadında müzik dinlemek istiyorum. derinden, akustik hem tizleri hem basları karşılayacak net ses verecek bir sistem istiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Anca resim at zaten.. göremedik ki bi şunları. bence göstermesin resmine bu kadar dayanılmıyor gerisini düşünemiyorum Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunlar hangi balkonda Balkonda olur mu günah... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Topaç yazdı: Balkonda olur mu günah... ben ne balkonlar biliyorum taşıyamayacakları kadar günahla dolu 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Anca resim at zaten.. göremedik ki bi şunları. Abi sen ben özel tur yapicam 🙂 merak etme🙂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben ev için istiyorum nasıl bir sistem yapılması gerektiği hakkında fikrim yok bu yüzden bütçe konusunda fikrim yok sadece şunu söyleyebilirim evde dinlerken tadında müzik dinlemek istiyorum. derinden, akustik hem tizleri hem basları karşılayacak net ses verecek bir sistem istiyorum. Tamam abi ben sana alternatifleri sunarim 🙂 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Maşallah 🧿 Hepsi analog 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Hepsi analog analog candır abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts