Ebrar Tüfek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Herkese hayırlı günler esenlikler dilerim, Küçük bir ara vermiştik iş yoğunluğundan ötürü, şimdi tekrardan buralardayız. Bugün bu arkadaşı aldım, uzun yola gitmeye araba yoktu, scudo malum kamyonet iş arabası, corsalar da uzun yolda kullanmamıza uygun değil, küçük geliyor sığmıyoruz, uygun yollu sorunsuz rahat edebileceğimiz bişeyler bakmaya başladık, b5 passat, zafira derken şans eseri dün akşam 6 da bulduk, sabah 9 da noter. Hyundai Matrix 1.6 Select Benzin LPG Manuel, 254.xxx km de, 3 parça boya var, 7 yıllık sahibinden aldık, 1 ay önce ağır bakıma girmiş, trigeri değişmiş, akü sıfır takılmış, baskı balatası ve şanzıman yağı değişmiş, sıfır 4 tane 4 mevsim lastiği alınmış, uzun yolda işimizi görecek gibi görünüyor, içi çok geniş arka koltuklar ileri geri gidiyor sırtları yatarlı kolçaklı vs, simit tank var bagaj bomboş, buna bi portbagaj alırım yaza doğru. Ortadan göstergeye yaristen alışkınız, performans olarak tipine göre seri imiş, benzinli corsa 3 de çıktığı çevreyolu rampasını bununla tüpte 5. viteste çıkıyorum. Uzun yolda boş binilmez virajda yatıyor bunu tavana kadar çakılı doldurup öyle yola çıkmalı. Yerden yüksekliği iyi, rize de iş görür. Fotoğraflar gelsin 8 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlginç bir şekilde bu araçlar en sevdiğim araçlardan birisi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden sardım hatırlamıyorum güle güle kullanın, hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan tam görev arabası 🧿 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Hakan Berk yazdı: İlginç bir şekilde bu araçlar en sevdiğim araçlardan birisi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden sardım hatırlamıyorum güle güle kullanın, hayırlı olsun Birkan Demir Çalışkan videolarına denk gelmiş olabilirsiniz. Multipla bile videosunu izledikten sonra gözüme bir hoş gözüktü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hunday iç yaşam alanında çok çalışmış, bu da hak ettiği yerde oolmayan bir modeli güzel seçim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Ebrar, iyi günlerde kullanın.🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts