Ebrar Tüfek Dün saat 14:01 Paylaş Dün saat 14:01 Herkese hayırlı günler esenlikler dilerim, Küçük bir ara vermiştik iş yoğunluğundan ötürü, şimdi tekrardan buralardayız. Bugün bu arkadaşı aldım, uzun yola gitmeye araba yoktu, scudo malum kamyonet iş arabası, corsalar da uzun yolda kullanmamıza uygun değil, küçük geliyor sığmıyoruz, uygun yollu sorunsuz rahat edebileceğimiz bişeyler bakmaya başladık, b5 passat, zafira derken şans eseri dün akşam 6 da bulduk, sabah 9 da noter. Hyundai Matrix 1.6 Select Benzin LPG Manuel, 254.xxx km de, 3 parça boya var, 7 yıllık sahibinden aldık, 1 ay önce ağır bakıma girmiş, trigeri değişmiş, akü sıfır takılmış, baskı balatası ve şanzıman yağı değişmiş, sıfır 4 tane 4 mevsim lastiği alınmış, uzun yolda işimizi görecek gibi görünüyor, içi çok geniş arka koltuklar ileri geri gidiyor sırtları yatarlı kolçaklı vs, simit tank var bagaj bomboş, buna bi portbagaj alırım yaza doğru. Ortadan göstergeye yaristen alışkınız, performans olarak tipine göre seri imiş, benzinli corsa 3 de çıktığı çevreyolu rampasını bununla tüpte 5. viteste çıkıyorum. Uzun yolda boş binilmez virajda yatıyor bunu tavana kadar çakılı doldurup öyle yola çıkmalı. Yerden yüksekliği iyi, rize de iş görür. Fotoğraflar gelsin 14 Yorum bağlantısı
Hakan Berk Dün saat 14:13 Paylaş Dün saat 14:13 İlginç bir şekilde bu araçlar en sevdiğim araçlardan birisi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden sardım hatırlamıyorum güle güle kullanın, hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 14:37 Paylaş Dün saat 14:37 Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan tam görev arabası 🧿 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 16:31 Paylaş Dün saat 16:31 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Hakan Berk yazdı: İlginç bir şekilde bu araçlar en sevdiğim araçlardan birisi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden sardım hatırlamıyorum güle güle kullanın, hayırlı olsun Birkan Demir Çalışkan videolarına denk gelmiş olabilirsiniz. Multipla bile videosunu izledikten sonra gözüme bir hoş gözüktü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:08 Paylaş Dün saat 18:08 hunday iç yaşam alanında çok çalışmış, bu da hak ettiği yerde oolmayan bir modeli güzel seçim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 18:17 Paylaş Dün saat 18:17 Hayırlı olsun Ebrar, iyi günlerde kullanın.🧿 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 20:28 Paylaş Dün saat 20:28 Hayırlı olsun. Bu araba ilginç çoğu kişi için çirkin bir model. Ben severim ama. Yorum bağlantısı
Hakan Berk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Birkan Demir Çalışkan videolarına denk gelmiş olabilirsiniz. Multipla bile videosunu izledikten sonra gözüme bir hoş gözüktü. Çok mantıklı hocam, inanılmaz severim kendisini fakat baktım onun videosu yok Matrix ile. Sanırım küçüklüğümde mahallede görüp falan alıştım o yıllarda çok fazla Hyundai vardı mahallede ilginç bir şekilde. Atos'u da o zamandan dolayı severim halen. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mpv sanırım sınıfı. Güzel koca koca camları var aile için on numara araçlar. Bu gruptaki eğlence anlayışı bana hep garip gelmiştir. Göstergelerin ortada olması tamamen çocukların merak edip ikide bir göstergeyi kontrol etmesi olabilir kanımca:) Verso’da MPV’yi biz çok sevmiştik. Sizin aile de sevecektir. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Hakan Berk yazdı: İlginç bir şekilde bu araçlar en sevdiğim araçlardan birisi ama nedeni hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden sardım hatırlamıyorum güle güle kullanın, hayırlı olsun Teşekkürler Sinan Akgöl yazdı: Kazasiz belasiz iyi günlerde kullan tam görev arabası 🧿 Abim teşekkür ederim Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Birkan Demir Çalışkan videolarına denk gelmiş olabilirsiniz. Multipla bile videosunu izledikten sonra gözüme bir hoş gözüktü. Sağolun Mehmet abim Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Ebrar Teşekkür ederim abim Çağlar Bayur yazdı: hunday iç yaşam alanında çok çalışmış, bu da hak ettiği yerde oolmayan bir modeli güzel seçim Teşekkürler, accent’in şişirilmiş hali, arka yolcu için zafiradan daha geniş boş alan var, tabi zafira kadar konforlu değil. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Ebrar, iyi günlerde kullanın.🧿 Çok sağol Adnan abim Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Bu araba ilginç çoğu kişi için çirkin bir model. Ben severim ama. Bana hala güzel gelmiyor abi, işini yapsın yeterli durumunda şuan, benim aklım hala zafira’da. Emre Şimşek yazdı: Mpv sanırım sınıfı. Güzel koca koca camları var aile için on numara araçlar. Bu gruptaki eğlence anlayışı bana hep garip gelmiştir. Göstergelerin ortada olması tamamen çocukların merak edip ikide bir göstergeyi kontrol etmesi olabilir kanımca:) Verso’da MPV’yi biz çok sevmiştik. Sizin aile de sevecektir. Hayırlı olsun Sınıfı Autodata da minivan geçiyor abi, ama bence alakasız, B klas bundan küçük o bile mpv geçiyor, grand voyager, grand picasso, s max, tarzı arabalar ilgimi çekiyor ufak arabadan soğudum, daha 30 a gelmeden emekli baba moduna geçtik. 3 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İsmi çok havalı geliyor bu modelin.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Milletin sıfır km araba aldığı paraya dört otomobil ve scooter sahibi oldun otoparkım olsa ben de böyle yaparım. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun. Bunun muadili jazz var. Onu da alırsan tam olacak Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Bu araba ilginç çoğu kişi için çirkin bir model. Ben severim ama. Evet ben hiç sevmiyorum. Eşim hep bunu alalım dedi. Ben istemedim hiç, tipini gerçekten beğenmiyorum. Hayırlı olsun Ebrar kardeş. Güzel günlerde kullan. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 😀 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayirli olsun Bence değeri bilinmeyen arabalardan,sağdan yavaş yavaş gittikçe sorun da çıkarmaz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun kardeşim keyifle güzel günlerde bin. Gelde bi mıncıklayalım Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Milletin sıfır km araba aldığı paraya dört otomobil ve scooter sahibi oldun otoparkım olsa ben de böyle yaparım. Kırmızı corsa 450 480 Mavi corsa 400 Scudo 200 250 civarı Matrix 380 pazarlıkla Scooter 50 bin, ayda 4 bin karta taksitle. Toplamı anca 1.5 milyon ediyor, şuan dizel otomatik egea parası, bitane egea alacağım paraya hanıma ayrı, kendime şehir içi kullanmaya ayrı, dükkanda eşek niyetine kullanmaya ayrı, bitane uzun yol, bitane de şehir içi tırtır gitmeye motor ayrı hepsini hallettik, hepsinin görevi ayrı, tüm araçlar toplam da yılda 80 bin km den fazla yol yapıyor, bu ara hava soğuk motora binmiyorum haftada bir aküsü bitmesin diye 15 dk çalıştırıyorum Scudo sağı solu vuruk içinde ona bi kaporta yapılacak onun haricinde diğerleri yakıtı koy yağı değiştir devam et. İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. teşekkürler. Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Bence değeri bilinmeyen arabalardan,sağdan yavaş yavaş gittikçe sorun da çıkarmaz abi biz insan gibi sürmüyoruz bakma, normal adama fazla bile. Murat Azalma yazdı: İsmi çok havalı geliyor bu modelin.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın çok teşekkür ederim sağolun Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan maşallah Teşekkür ederim abi Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Bunun muadili jazz var. Onu da alırsan tam olacak Bi eksik sade çokçeker kaldı abi, jaz falan ufak arabadan bezdik artık Ümit Türk yazdı: Evet ben hiç sevmiyorum. Eşim hep bunu alalım dedi. Ben istemedim hiç, tipini gerçekten beğenmiyorum. Hayırlı olsun Ebrar kardeş. Güzel günlerde kullan. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 😀 Teşekkür ederim abi, tip yok şekli şemali yok ama uygun fiyatlı sağlam ekonomik büyük araç olarak temiz düşürdük şuanlık corsadan daha çok sevdim diyebilirim. Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun kardeşim keyifle güzel günlerde bin. Gelde bi mıncıklayalım teşekkür ederim abi yok mu bi iftar yemeği günübirlik gelmelik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anadolu jet gibisin. 21 yolcu kapasiten var. Maşallah. Hanıma 2012 Mini cooper al diyorum almıyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Hayırlı olsun kardeşim, Kazasız belasız güle güle uzun yollar yap Yorum bağlantısı
Recommended Posts